Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar telefondan cok zor oluyor ama kazanin sag tarafinda şöyle bi cubuk var,cevirip cikariyorum güzel yikayip takiyorum
bide kizlar beni listeden atmislar,rica etsem biriniz ekleyebilir misiniz ?
BUGÜNKÜ ÖDEV (12 EKİM 2015)
En az 7 parça ütü yapmak
ÖDEVİNİ YAPANLAR
1. Areser
2. catuke
3. dagci
4. patoloji
5. eshma
6. La_vinya
7. yesilkubbe
8. yesa1
9.Littlebutterlfy
10. cnntrm
11. ayseyma
12. Bi kahve
13.Nill41
14. Melegimkorusun
15. Anka_misali
20 30 ütü yapan arkadaşlar ne ütülüyorsunuz çok merak ettim. Ben iç çamaşırlarımızı da ütülerim ama hiç o kadar çıkmaz hepsi...
Çok mu kıyafetiniz var?
Utu tamam dolapta buttıooooooo tabii ki sayılır canım benim daha ne olsun
@NAZ__24 canım çok geçmiş olsun yorma kendini boşver
Olsun olsun valla ihtiyacım da varEvdekı aynaları sılmek olsun bugunk odev
Evdekı aynaları sılmek olsun bugunk odev
benımkıletınde ıhtıyscı var cmm.sanada ıyı sabahlar cmmOlsun olsun valla ihtiyacım da var
Öpüldün yavru iyi sabahlar
cok oldu evet yıne kırlrmmıştır,:)Verilmişti ama olsun canım bayaa oldu. Teşekkür ederizz
20 30 ütü yapan arkadaşlar ne ütülüyorsunuz çok merak ettim. Ben iç çamaşırlarımızı da ütülerim ama hiç o kadar çıkmaz hepsi...
Çok mu kıyafetiniz var?
sen sakin ve soguk kanli olursan oglun daha kolay alisir canimAyy kızlar bugün kreste 8. günü oğlumun ilk kez bugün aglamadan girdi içeri çok mutlu oldum paylaşmak istedim :) aynalarima hiç elim degmemisti geldigimden beri iyi oldu bu arada
kaç yaşında oğlunuz benim oğlum 3.5 yaşında kapıdan sokamıyorumAyy kızlar bugün kreste 8. günü oğlumun ilk kez bugün aglamadan girdi içeri çok mutlu oldum paylaşmak istedim :) aynalarima hiç elim degmemisti geldigimden beri iyi oldu bu arada