- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
canım ben grafik tasarım okudum çok iyi bilirim zaten bu jpeg pdf olaylarını falan ama olmuyor çözemedim bir türlü sıkıntıyı
anladım canım, resmi bana mail olarak atman mümkün mü?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben grafik tasarım okudum çok iyi bilirim zaten bu jpeg pdf olaylarını falan ama olmuyor çözemedim bir türlü sıkıntıyı
Teşekkürederim benimde ikinciye tereddütüm vardı beğenmene sevindimsüper olmuşşşşşşşşşşşşşş
ikincisi favorimmmm
Merhaba kızlar ödevimi herkes beğenmiş çok sevindimLakin ben hala yapmadım davet için kurabiye hazırladık kızlarla bu vakit oldu resminide atıcam size işde atıyorum :)Eki Görüntüle 1653118
Bunlarda ikramlar inş beğenirsiniz
"Littlebutterfly, post: 42971174, member: 702603"]BUGÜNÜN ÖDEVi (10 Ekim 2015)
Buzdolabının dışını üstü de dahil olmak üzere silmek
ÖDEVİNİ YAPANLAR
1. catuke
2. _VUSLAT_
3.feraceli
4.Littlebutterfly[
5-seyhan77
ay bende valla
6. Melegimkorusun"Littlebutterfly, post: 42971174, member: 702603"]BUGÜNÜN ÖDEVi (10 Ekim 2015)
ÖDEVİNİ YAPANLAR
1. catuke
2. _VUSLAT_
3.feraceli
4.Littlebutterfly[
5-seyhan77
BUGÜNÜN ÖDEVi (10 Ekim 2015)
ÖDEVİNİ YAPANLAR
1. catuke
2. _VUSLAT_
3.feraceli
4.Littlebutterfly[
5-seyhan77
6. Melegimkorusun
Cok sukur yapabildim
Haftalik odevdende kisliklari cikarmamistim bugun onlari cikarttip gardolabi bastan asagi sildim duzenledim ve kucuk banyodaki dolabi sildim; 2dolap ici duzenleme tamamlandi. taki cekmecesini sildim duzenledim kullanmadigim olmadigi icin elden cikarmam gereken taki tokada yok. Haftalik diger odevlerdende para biriktirme isi bizim evde ayakkabilikta kumra var hergun elimize gecen bozuk paralari oraya atiyoruz zaten bu odevde tamamlanmis oluyo sanirim. Daha ilk gunden haftalik odevden 3u tamamlanmis oldu.
Bem bugünün ödevini yapamıcam maaleseff. Oğlum hasta oldu bütün gün burnunu silmekten burnu kıpkırmızı oldu yavrumun tabi gecede uyumadık. Bugün sadece evi toparlayabildim tabi bide yemek yaptım. Hiç halim yok çok uykum varrr. Yavrumunda çok uykusu var ama burnu bi rahat bırakmadıki uzun uzun uyusun
Teşekkür ederim geçer gider tez zamanda inşallahhoohhhh mis canım evet ödevi tamamlanmış oluyorsun
çoooooook geçmiş olsun canım benim oğluna