- 14 Ekim 2011
- 4.576
- 4.242
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oğlum 5,5 yaşında bu yaz ramazandan önce sünnet olduşimdi Mevlüt'ü olucak eşimin yurt dışında olan teyzesi var beklememizi rica etti daha bir kaç yakınımız var görümcem yokdu vs bu zamana kaldı nasip Rabbim utandırmasın beğenmene sevindim tereddütüm vardıdaEline sağlık nazcim bayıldım çok güzel olmuş oğlan kaç yaşında bu arada sünnet oldu mu yoksa yeni mi olacak
Geçmiş olsun canım miniğimize beninde var hafif nezlem iyi değilim pekBem bugünün ödevini yapamıcam maaleseff. Oğlum hasta oldu bütün gün burnunu silmekten burnu kıpkırmızı oldu yavrumun tabi gecede uyumadık. Bugün sadece evi toparlayabildim tabi bide yemek yaptım. Hiç halim yok çok uykum varrr. Yavrumunda çok uykusu var ama burnu bi rahat bırakmadıki uzun uzun uyusun
Ödev bitti buzdolabı parladı arada bulaşık makinesinin dışını da hallettim. Oda iyi oldu.
Bugün pek keyfim yok başka hiç iş yapmak istemiyorum kızları uyutup bende uyumaya çalışıcam inşallah. Haftalık görevlere yarın başlarım inşallah
BUGÜNÜN ÖDEVi (10 Ekim 2015)m
Buzdolabının dışını üstü de dahil olmak üzere silmek
ÖDEVİNİ YAPANLAR
1. catuke
2. _VUSLAT_
3.feraceli
4.Littlebutterfly[
5-seyhan77
6. Melegimkorusun
7.Eshma
8. Anka_misali
9.anathema
buzdolabının içi dışı bitti oh mis yarına utu ödevi istiyorum malum ertesi gün mesai:)
Eklemeyi öğreneyim yapcam sözCanım listeye adını eklesene Ellerine sağlık bu arada
Bence yapmış sayilirsin o zaman ama alternatif verilirse bilemem:)Evet ben bu gün bitirdim ütülerimi . Yarına yok çok şükür. Ödev gelirse yapmış sayılırım dimi...
Bende bugün yapcaktimda buzdolabı ödevi gelince bi umut yarın gelir diye düşündüm
Evet ben bu gün bitirdim ütülerimi . Yarına yok çok şükür. Ödev gelirse yapmış sayılırım dimi...
ÖDEVİNİ YAPANLAR
1. catuke
2. _VUSLAT_
3. feraceli
4. Littlebutterfly[
5- seyhan77
6. Melegimkorusun
7. Eshma
8. Anka_misali
9. anathema
10. bi kahve
Kocanın olmaması ne kadan güzellŞu dil çıkaran smileyi sana gönderiyorum canım. Telde maalesef smiley görünmüyor.
Yarın pazar kocaların yanında ağda- maske mi yapacağız.
Şu dil çıkaran smileyi sana gönderiyorum canım. Telde maalesef smiley görünmüyor.
Yarın pazar kocaların yanında ağda- maske mi yapacağız.
Kocanın olmaması ne kadan güzell
Maske de yaparım, ağda da hatta saçımı fönlicem bozuldu fönü yaa