- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
Sabah erkenden kalkıp utu görevi vermem lazım...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah erkenden kalkıp utu görevi vermem lazım...
Kaçarım evdenSabah erkenden kalkıp utu görevi vermem lazım...
Çok iddialaşmayacağım bu sefer. Sonra uyuyup kalıyorum havam sönüyorKaçarım evden
He birde ben hergün sabah 7 de yatıyorum tüm gece ayaktayım sabah 4 gibi gelirim ona göre
Çok iddialaşmayacağım bu sefer. Sonra uyuyup kalıyorum havam sönüyor
İ
Saat kur saat yada ben burdan uyandırırım seni ama ütü yok sadece 1 pantolon var ütülenicekÇok iddialaşmayacağım bu sefer. Sonra uyuyup kalıyorum havam sönüyor
İ
anka misali 2 oldu canım ya güldürüyorsun beni Allah da seni güldürsün
BUGÜNÜN ÖDEVi (10 Ekim 2015)
Buzdolabının dışını üstü de dahil olmak üzere silmek
ÖDEVİNİ YAPANLAR
1. catuke
2. _VUSLAT_
3. feraceli
4. Littlebutterfly[
5- seyhan77
6. Melegimkorusun
7. Eshma
8. Anka_misali
9. anathema
10. bi kahve
11.naz__24
Yarınki ödevi size bırakmamsaat 6 da namaza kalkıyorum ona göre saatinizi kurunne ödev versem aceba
Ne ayıp koskoca gün geçti bende şimdi sildim kız ama iyi oldu üstü tozlanmışkalkkkkkkkkkkkk yesa kalkkkkkkkkkkkkkklBiri beni kaldırsın ödev yapmadım daha, sabah 9'dan önce yapasım var
Ne ayıpkoskoca gün geçti bende şimdi sildim kız ama iyi oldu üstü tozlanmışkalkkkkkkkkkkkk yesa kalkkkkkkkkkkkkkkl
cnm listeyi guncelleyince sen de ekleneceksinBugün geç saate kadar uyanıktım, ödev vermeyi düşündüm ama ismim halâ listede olmadığı için vazgeçtim
Dolap odevine sayarsin cnm. Bizdee de ayni seyler oluyorÖdevi aldım kaptımmm çok iyi oldu ihtiyacı vardı dolabın
He birde o kadar emek verdim kızların dolaplarına demi.
Geceleri uyumuyorum ya ben.bu sabah ta 7 gibi uyudum, 9 da büyük kızım kalktııı aman gözümü zor açıyorum zaten,eşimde ben uyuyayım diye kızıma gel biz kahvaltıya gidelim demiş. Evde durursa ben ayakta duramıyorum allah razı olsun götürdü. Giderken sadece biz çıkıyoruz lafını duydum o kadar.
Kalkınca kızların odasına girdim küçüğü uyandırmaya baktım dolaplarının kapağı açık aman yarabbi birde ne göreyim büyük kızım kıyafet seçicem diye almış bakmış içine atmış moralim bozuldu
Şimdi tekrar toplicam
elifim ya... kiyamam. Tadilatin carvabuk biter umarımbugün merkezi sistem kömürlü dairede doğalgaz dönüşümü yapıldı, hala da yapılıyor. mutfak ve giriş cehennem yeri gibi. her yer toz toprak içinde. onlar gidince sabaha kadar uğraşsam ancak temizlerim herhalde
onlar çalışırken oğlanın odasının camını sildim, tül perdesi de yıkanıyor. aynı işlemi mutfağa da yapmam gerekecek. zaten hafta sonu için yeterince işim vardı, işler katmerlendi. bana bu hafta 5/10 yazarsınız artık
bunu anlayamadim
Oğlum 5,5 yaşında bu yaz ramazandan önce sünnet olduşimdi Mevlüt'ü olucak eşimin yurt dışında olan teyzesi var beklememizi rica etti daha bir kaç yakınımız var görümcem yokdu vs bu zamana kaldı nasip Rabbim utandırmasın beğenmene sevindim tereddütüm vardıda
Bem bugünün ödevini yapamıcam maaleseff. Oğlum hasta oldu bütün gün burnunu silmekten burnu kıpkırmızı oldu yavrumun tabi gecede uyumadık. Bugün sadece evi toparlayabildim tabi bide yemek yaptım. Hiç halim yok çok uykum varrr. Yavrumunda çok uykusu var ama burnu bi rahat bırakmadıki uzun uzun uyusun
Kurallara uymadigini bildigim halde Nedense icimden bir ses kahvenin bildiriminj kabul etmemi soyluyor.