- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.398
- 32
Aslında reklamlardan şikayetçi olanlar varmış ama o kadınlar kulübünün geliridir büyük ihtimalle ben denk geldikçe basarım açarım reklamları ki gelir elde etsinlerHa ama Küllerden dogmakla bir ilgisi yok bunun yanında evimiz için kendimiz içiin başka bir ödevde verilebilirdi
Canım gelir için ama çok mide bulandırıcı, insanı siteden soğutan reklam yani. Bilmiyorum şu an ne var. Ama o zaman o iğrenç görüntüler çıkıyordu ki aklıma geldikçe ne yemek yiyebiliyordum, ne başka bi'şey yapabiliyordum. Ben çok etkileniyorum herşeyden. Böcek resmi görüp telefonu camdan fırlatmışlığım var düşün yani...
Ben bu hafta ne gunluk ödevleri yaptım ne de haftalık. Uff keyfim yok hiç yapasım gelmiyor. Evi mok götürüyor.
baakyim rekmama da ev için bisey yapmiycazmi ?
yok yok olmuycak bu is boyle ben yine geleyim erkendenYok canım bugünde böyle yapalım, ne olacak
7-seyhan77 ay cok kolaydi günaydin kizlarBUGÜNKÜ ÖDEV
Forum sayfalarinda gezinirken gördüğümüz reklamlardan bize yakin olan/ilgilimizi ceken 5 tanesine tiklayip, bakmak.
ÖDEVİNİ YAPANLAR
1. yesa1
2. ftemiz
3. atalente
4. nnightsaill
5. dagci
6. eshma
BUGÜNKÜ ÖDEV
Forum sayfalarinda gezinirken gördüğümüz reklamlardan bize yakin olan/ilgilimizi ceken 5 tanesine tiklayip, bakmak.
ÖDEVİNİ YAPANLAR
1. yesa1
2. ftemiz
3. atalente
4. nnightsaill
5. dagci
6. eshma
7.eflalim
8-seyhan77
cok kolaydi bu günaydin kizlar