Küllerden Doğmak Vol.2

Aslında reklamlardan şikayetçi olanlar varmış ama o kadınlar kulübünün geliridir büyük ihtimalle ben denk geldikçe basarım açarım reklamları ki gelir elde etsinler Ha ama Küllerden dogmakla bir ilgisi yok bunun yanında evimiz için kendimiz içiin başka bir ödevde verilebilirdi

Canım gelir için ama çok mide bulandırıcı, insanı siteden soğutan reklam yani. Bilmiyorum şu an ne var. Ama o zaman o iğrenç görüntüler çıkıyordu ki aklıma geldikçe ne yemek yiyebiliyordum, ne başka bi'şey yapabiliyordum. Ben çok etkileniyorum herşeyden. Böcek resmi görüp telefonu camdan fırlatmışlığım var düşün yani...

Kzlar cahilliğimi mazur görün ama bende hiç reklam çıkmıyor ve ben bir engellemede yapmadım.

Belkide haklısın canım ama bende hep kıyafet tablo filan çıkıyor yada saglıkla ilgili şeyler ..

Bende 3 tane reklam çıkıyo. Bi alışveriş sitesi. Birisi makyaj bakım vs. Biride ev,emlak. 3ünüde inceledim (tabi makyaj ve ev pek ilgimi çeken bişey değil). Görevimi yapmış sayılıyor muyum??

mutfak reklamı - ay bunlara bakınca kendi mutfağımdan soğuyorum desem
lcw - vazgeçilmez markamız
3 tanede bebek ürünleri satan internet sitelesi

BUGÜNKÜ ÖDEV
Forum sayfalarinda gezinirken gördüğümüz reklamlardan bize yakin olan/ilgilimizi ceken 5 tanesine tiklayip, bakmak.

ÖDEVİNİ YAPANLAR
1.
yesa1
2.ftemiz
3. __ATALANTE
4. Nnightsaill

Reklamlara bakınca yerine yenileri geldi :) 5e tamamladım. Keçi sütlü bebek devam sütü, süpürgelerle ilgili bide zayıflamayla ilgili reklamla

Ben bu hafta ne gunluk ödevleri yaptım ne de haftalık. Uff keyfim yok hiç yapasım gelmiyor. Evi mok götürüyor.

Ben bu hafta ne gunluk ödevleri yaptım ne de haftalık. Uff keyfim yok hiç yapasım gelmiyor. Evi mok götürüyor.

O zaman bunlar 2kediannesi için geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrr

Canım hadi kalk yaaaa tam 10:40 saat,

Saat tutalım 11:40'ta tekrar gel, ben de ofisteyim, işlerimi halledeyim, 1 saatten önce dönmek yok , ne dersin

BUGÜNKÜ ÖDEV
Forum sayfalarinda gezinirken gördüğümüz reklamlardan bize yakin olan/ilgilimizi ceken 5 tanesine tiklayip, bakmak.

ÖDEVİNİ YAPANLAR
1.
yesa1
2.ftemiz
3. __ATALANTE
4. Nnightsaill
5.dagci

BUGÜNKÜ ÖDEV

ÖDEVİNİ YAPANLAR
1.
yesa1
2. ftemiz
3. atalente
4. nnightsaill
5. dagci
6. eshma

Yok canım bugünde böyle yapalım, ne olacak
yok yok olmuycak bu is boyle ben yine geleyim erkenden
uzulmedigim desem yalan olur ben burdaki gorevleri yapip motive oluyordum
neyse kendi dolabimi duzenleyim bari bende

kjizimin dolabini sveiyorum gidip geli bende
dun bisey koydum hizlica dolaba bakdim duzeni bozdu tekrar duzelttim koydum :))
kiyamadim yaaaaa :))))

ay o göğüslü reklamlar bende de çıkıyodu sürekli deli olmuştum ama şimdi gitmişlerrrr aslında onlar burdaki eski konuların reklamları değil miydi altta çıkıyodu bildiğimiz reklam değil yani...
şimdi bende sayfanın üstünde bi reklam vardı çocuk mobilyası reklamı ona tıkladım yanlarda da burçla ilgili kadınlar kulübü tv den reklam var başka da yok
not: pc den giriyorum.

MaRaL_ canım saçmalamaaa her ödevin bir manası var sonuçta...
arada değişiklikler lazım manevi ruhi halimize iyi gelecek şeyler lazım...
nihayetinde burada verilen günlük ödevi yapmıyosun ki sadece sen yap evde işlerini
chentiq i küstürmeyelim chentiq in verdiği ödev candıırrr

BUGÜNKÜ ÖDEV

ÖDEVİNİ YAPANLAR
1.
yesa1
2. ftemiz
3. atalente
4. nnightsaill
5. dagci
6. eshma
7.eflalim

e bebek, lcw, caploonba,adımadım eğitim seti, hepsi burada oto koltuğu

baktıklarım:) kolay ödevmiş

BUGÜNKÜ ÖDEV

ÖDEVİNİ YAPANLAR
1.
yesa1
2. ftemiz
3. atalente
4. nnightsaill
5. dagci
6. eshma
7-seyhan77 ay cok kolaydi günaydin kizlar

BUGÜNKÜ ÖDEV

ÖDEVİNİ YAPANLAR
1.
yesa1
2. ftemiz
3. atalente
4. nnightsaill
5. dagci
6. eshma
7.eflalim
8.seyhan77

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…