- 27 Mayıs 2011
- 6.950
- 12.556
Gunaydin. En erken benim ugradigima inanamadim. Iki kez kontrol ettim odev verilmemis mi diye. Odevimiz:
8 Ekim Odevi:
Forum sayfalarinda gezinirken gördüğümüz reklamlardan bize yakin olan/ilgilimizi ceken 5 tanesine tiklayip, bakmak.
BUGÜNKÜ ÖDEV
1 cam önü temizlemek / silmek ( Alternatif fırın ızgarası ya da klima temizlemek)
ÖDEVİNİ YAPANLAR
1. yesilkubbe
2. eflalim
3. Ruzgarinannesii
4. anka_misali
5. yesa1
6. Seyhan77
7. _VUSLAT_
8. Sosyoloji12
9.Maral
10.NILL41
11.naz__24
12. Littlebutterfly
13. Catuke
14. Chentiq
Gorevlere gelince, bu hafta boyunca hic evde degildim. Cuma ogleden sonra donecegim. Kaldigim yerde gardroplar duzenli, dolaplar duzenli. Makyaj malzemeleri bir avuc. Sadece 2 gorev var. Ozelden yesa1 ya da yazdim. O 2 gorevi de yapsan hepsi tamamlanmis olur mazeretli yaxma kendini dedi. Gene de Size de soylemek istedim. Ister mazeretli yazayim kendimi ister gorevi yapti.
8 Ekim Odevi:
Forum sayfalarinda gezinirken gördüğümüz reklamlardan bize yakin olan/ilgilimizi ceken 5 tanesine tiklayip, bakmak.
BUGÜNKÜ ÖDEV
1 cam önü temizlemek / silmek ( Alternatif fırın ızgarası ya da klima temizlemek)
ÖDEVİNİ YAPANLAR
1. yesilkubbe
2. eflalim
3. Ruzgarinannesii
4. anka_misali
5. yesa1
6. Seyhan77
7. _VUSLAT_
8. Sosyoloji12
9.Maral
10.NILL41
11.naz__24
12. Littlebutterfly
13. Catuke
14. Chentiq
Gorevlere gelince, bu hafta boyunca hic evde degildim. Cuma ogleden sonra donecegim. Kaldigim yerde gardroplar duzenli, dolaplar duzenli. Makyaj malzemeleri bir avuc. Sadece 2 gorev var. Ozelden yesa1 ya da yazdim. O 2 gorevi de yapsan hepsi tamamlanmis olur mazeretli yaxma kendini dedi. Gene de Size de soylemek istedim. Ister mazeretli yazayim kendimi ister gorevi yapti.