- 14 Mayıs 2009
- 22.264
- 12.552
ahaha musluk dan kolay ne odev olabilrkki canim yaaa
ben kendi evime soyle bi bakiyorum ne yapimasi egrekse onu odev veriyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahaha musluk dan kolay ne odev olabilrkki canim yaaa
heah iste bendekide o saf sirkeSirke sarartir canim. Kullanacaksan a101de satilan beyaz saf sirkeden kullan.
Ay ben de surekli a101in reklamini yapiyorum.
nickin basina @ bu isareti koyacaksinYa kisi etiketlemeyi biri bna ogretsin yaa bende katilcam zayflma yarismasina seyhaaan
odevi kimse begenmiyorki bende alternatif koyyorumYesacim eskiden alternatif diye bir sey yoktu. Nereden cikti?
ikisside :)))süper ödevler verilmiş hemmen başlıyorum :):)
az once biri beyaz sirke dedi o canim herhaldealkol sirkesi mi, o ne ki, üzüm-elma sirkesi biliyorum da?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...a-bildirim-topigi.862375/page-5#post-42897012Kizlar burda konu cok dagiliyo uygun yerde sohbet topigi acip orda konussak daha iyi olmaz mi takip edemiyorum gorevleri falan cok sayfa ilerliyo
Ay canim yazdigimi simdi tekrar okudum da cok resmi gibi olmus Yanlis anlasilmis. Ben herkese hitaben yazmistim. Sana degil tek. Samimi buluyorum buradaki arkadaslari. Sizli bizli yok artik.
Şimdi cammi siliyorum muslukmu
ciolit bang le guzel oluyormuu , sabah aldim ben ama $amasir suyu olmaydna, hangisyle sildin bi resim yollasan ?
benimki çok fena durumda, eski bi dis firçasi bulup onu kullnamayi dusnuyorum
hani reklamarda eski ve yeni halini gosteirler ya telizlik malzemleri tanitiken benim musluk eski hali gibi aynii
odevi kimse begenmiyorki bende alternatif koyyorum
napsam yaranaamiyorumkii
onceden odev begnememe de yokdu demekki
bundan sonra alternatif de yok :))))
Aferin çabuk öğreniyorsun :)
kim baslatti bu begenmeme isini o zzamanhahaha aynen canım yaa önceden beğeneme yoktu, hatta herkes "ayyyy çok teşekkürler", "ayyy süper oldu valla" derdi
Bu arada musluk görevi mi, yaaaaaaaa çok güzel oldu, çok teşekkürler
tamam canım, sağolasın.az once biri beyaz sirke dedi o canim herhalde
A101 de varmis :)
canım bak oralara takılıp bizi unutmaaaaaa severim seni bilirsin
unuturmuyum sekerim ilk grubum ilk gözagrim burasi
ciolit bang le guzel oluyormuu , sabah aldim ben ama $amasir suyu olmaydna, hangisyle sildin bi resim yollasan ?
benimki çok fena durumda, eski bi dis firçasi bulup onu kullnamayi dusnuyorum
hani reklamarda eski ve yeni halini gosteirler ya telizlik malzemleri tanitiken benim musluk eski hali gibi aynii
kim baslatti bu begenmeme isini o zzaman
ben deilimdir kesin :))
Canım aslında sohbet için de diğer konuyu kullanalım dedik ama sonradan olmadı, burası sadece yaz çık gibi oldu ve kimsenin hoşuna gitmedi
Seyhancım yeni imzam senin için
cnntrm özlettin kendini valla yaaaa artık hep buralardasın değil mi? Düğün nasıldı bu arada
MaRaL_ ödev güzelmiş canım ellerine sağlık, buraya da yazmışsın çok memnun oldum yalnız alternatif 2 cam günlük ödev için ağır, onu eskiden de tek cam olarak vermiştik yine öyle yapalım,