- 14 Mayıs 2009
- 22.264
- 12.552
- 298
amanin kizz cillop gibi olmu$ vallaaaaaaa
benimkinin yeni hali bile boyle olmaistir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amanin kizz cillop gibi olmu$ vallaaaaaaa
ne diecem Allaaaah derim
buyrun, beni istemişsiniz bir sorunuz mu vardı?![]()
1,2 geldi benimde. Üstelik arka tarafında da vardı ve rahim alınacaktı ama çok çok iyi bir doktor um vardı ve şükür ki iyileştim.Aynı şeyleri yaşıyoruz o zaman ben de leep oldum ilk smear temiz çıktı ikincisi de bu ay yapılacak o da temiz çıkarsa ocak ayında korunmayi bırakacağım ikinci çocuk için:) leep sonucu ne gelmişti senin? Bende cin1 cin2 cin3 hepsi çıktı maşallah umarım tekrar etmez sen de en yakın zamanda tekrar git doktora bu iş ihmale gelmez biliyorsun
Yok canım göremeyince merak ettim... İyisin inşallah....
"]6 Ekim 2015 Salı Günü Ödevi
Musluk temizlemek
1. ruzgarinannesii
2. eflalim
3. yesilkubbe
4.Littlebutterfly
5. Catuke
6. Anka_misali
:).begenmene sevındım.ben muslıgu neyle temızlesem ona karar veremedım![]()
Bu hafta evimde kalmiyorum. Dolayisiyla misafir oldugum kisi nete takilinca cok sitem ediyor. Gecen tablo duzenlemesi icin bile zar zor izin aldim. Bir kac kere de soylendi tabi. Iyiyim teşekkürler.
Böyle yazdıysan ondan olmuştur...En birinci ben yaptiydim yazdiydim da buraya neyse
7. eniyikadinoyuncu
1,2 geldi benimde. Üstelik arka tarafında da vardı ve rahim alınacaktı ama çok çok iyi bir doktor um vardı ve şükür ki iyileştim.
Allah gönlüne versin inşallah ben çocuk defterini kapattım artık 2 kızım var hamdolsun.
Ben çok ameliyat geçirdim 10 kerecik ayrıca meme tüberküloz um var oda binde bir olurmuş ama beni buldu sağolsun. Ameliyat olup göğüs kanallarımın alınması gerek ama çocuklarıma bakacak kimse yok tek bakıyorum biraz büyüsünler öyle olucam.
Şimdilik iltihap topladığı zaman kenarını kesip iltihabı akıtıyorlar biraz rahatlıyorum.
Allah sevdiği kuluna hastalık verirmiş bende hep diyorum beni insanlarla evlatlarımla sınama hastalıkla sına diye
Yine de çok şükür
Ayy Allah şifa versin canım epey sıkıntın varmış hastalık konusunda Allah dermansiz dert vermesin bu halimize şükür esim arada dalga geçer benle seni sağlam sanıp aldık çürük çıktın diye :)))
Yine de şükür tabi. Elim ayağım tutuyor, çok çok şükür.Ayy Allah şifa versin canım epey sıkıntın varmış hastalık konusunda Allah dermansiz dert vermesin bu halimize şükür esim arada dalga geçer benle seni sağlam sanıp aldık çürük çıktın diye :)))
Kapak yeni ise ve iyi tutarsa hiç birşey olmuyor.Ben hep yaparım;
canım çok iyi fikir denemeyi düşünüyorum ama annem ekşir dedi bir sorun olur mu?
Boyutu nedeniyle yuklenememektedir diyor nasil yapicam![]()
ne diecem Allaaaah derim
buyrun, beni istemişsiniz bir sorunuz mu vardı?![]()