Süpersin canım
aaaaaaaaaaaa nazzzzzzzzzzzzzzzzz ondan mı atmıyorsun, canım at yaaa bu konu fotoğraflarla daha da güzelleşiyorrrrrDur ben de atayım, daha önce farklı bir konuda paylaşmıştım ama olsun makyaj malzemeleri düzenleme görevi tamamdır :)
Eki Görüntüle 1647651
Bence de ekleyin resim, benim hoşuma gidiyor özellikle resim eklenmesi:)Evet canım napim dedim kızlar alınmasın sanki ıspatlama çabasına girmiş gibi olmayım dedimbenimde bitti makyajlar ve masalar bugün sildim
Bu da resmi hemen çekdimEki Görüntüle 1647656
Evet canım napim dedim kızlar alınmasın sanki ıspatlama çabasına girmiş gibi olmayım dedimbenimde bitti makyajlar ve masalar bugün sildim
Bu da resmi hemen çekdimEki Görüntüle 1647656
Arkadaşım o allığı arkaya koyaydın keşke başka bişey sandım...
Her şeye ekliyordum canım zaten :) ok bundan sonra yine eklerim :)Bence de ekleyin resim, benim hoşuma gidiyor özellikle resim eklenmesi:)
Bence de ekleyin resim, benim hoşuma gidiyor özellikle resim eklenmesi:)
Hayirli aksamlar kizlar hakkinizi helal edin gelmek icin zaman bulamiyorumisler gucler derken bu hafta sonu bir arkadasimin dugunu vardi cuma kina yaptik cumartesi dugun son hafta is disinda butun gun ve gece ordaydim nihayet onuda atlattik
areser canim basin sagolsun
Insallah buralardayim :) sagol bu arada doktorada gittim tabi :) hani yarim kalan tedavim vardi simdi bastan basliyorum insallah:) bu ay dogum kontrol haplariyla basladim onumuzdeki ay yine tup bebek tedavisine basliyorum insallahcanım ben de doktora falan gittin sandım, merak ettim, olsun hayırlı işlerle uğraşıyormuşsun
artık buralardasın değil mi?
Yeni görevler geldi
Düzenleden ekleyemedim olmadıDüzenleye basabilirsin canımBen de olmayan makyaj cantanı beğendim
Insallah buralardayim :) sagol bu arada doktorada gittim tabi :) hani yarim kalan tedavim vardi simdi bastan basliyorum insallah:) bu ay dogum kontrol haplariyla basladim onumuzdeki ay yine tup bebek tedavisine basliyorum insallah
Kafamin dagilmasi icin benim burda olmam Sart :)
Bu arada yeni gorevler nedir ?
Sagol Canim insallah herseyin hayirlisi olurİnşallah çooook güzel haberleri alırsın canım hayırlısıyla
Görevlerimiz bunlar :)
*Yatak odasındaki gardolabı temizlemek, düzenlemek ve kışlık kıyafetleri hazırlamak.Yazlık kıyafetlerden kullanılmayanları kaldırmak.
*Mutfak dolabı içi düzenlemek ve temizlemek
*Evdeki tüm masa ve sehbaları silmek, temizlemek
*Makyaj malzemelerini elden geçirmek, tarihi geçmiş olanları atmak, düzenlemek
Sagol Canim insallah herseyin hayirlisi olur
Gorevler supermiiiissss yarin evdeyim insallah yapabildigim kadarini yaparim insallah..:)
kim yazdi kizzzYapmasam doğdu niye geleyim ki. Kendime iş çıkarayım boşuna. Ama zevkli oluyor kızzzz. Eşime anlattım da oda ödül koydu
Paranın anasını ağlatcam banane
Aklıma ne geldi sene 2013 senesi sen Fransa dan Türkiye ye gelicen benimde hamile dua topiğim vardı oraya yazmıştın hey gidi günler hey
Ben de özellikle nasıl düzenleme yapılmış diye bakıyorum, aynı şekilde fikir oluyor:)Bence de. Hatta dun geçmişe baktın bakliyat dolaplarına baya fikir edindim.
Çok hoşmuş çantası:)
kiz ben masa silme gorevu vereckdim yarinaa amaninnn :)))İnşallah çooook güzel haberleri alırsın canım hayırlısıyla
Görevlerimiz bunlar :)
*Yatak odasındaki gardolabı temizlemek, düzenlemek ve kışlık kıyafetleri hazırlamak.Yazlık kıyafetlerden kullanılmayanları kaldırmak.
*Mutfak dolabı içi düzenlemek ve temizlemek
*Evdeki tüm masa ve sehbaları silmek, temizlemek
*Makyaj malzemelerini elden geçirmek, tarihi geçmiş olanları atmak, düzenlemek
kiz ben masa silme gorevu vereckdim yarinaa amaninnn :)))
su masa sehpaaya yer sofrasininda ekleyekmiii :)
benimkinin baya bi temizlige ihtuyaci avda, kullanmaya kullmanmaya nasir tuttu garibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?