Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yesa canım merdiveni bugün sildi kadın ben mermerimide sildim,arkadaş yedek görev küvet demiş yokki bizde ama kabul olursa akşam çocukları yıkayınca duşa Kabin ve banyonun yerlerini silicem olur derseniz listeye eklerim olmazsa oturup şişer ağlarım
Zaten çok yorgunum boya temizliği bitmedi daha
Tamam öleysecanım ben de aynısını yazdım
1-merdiveni görevli siliyor
2- küvetimiz yok
O yüzden duşa kabin sileceğim ben de sonra da adımı listeye ekleyeceğim valla
evet beniù mantolarin dugmelrini kontrol etmem lazim kis geldibir de tamir gerektiren kıyafetleri ayırmak, terziye, kuru temizlemeciye gidecekleri ayırıp göndermek :))) bu aralar bu göreve çok ihtiyacım var :))
9-seyhan77BUGÜNKÜ ÖDEV
Merdiven silmek, görevli varsa küvet/ duşa kabin temizlemek
ÖDEVİNİ YAPANLAR
1- Anka_misali
2- _VUSLAT_
3- ruzgarinannesii
4- Sosyoloji12
5- anathema
6- 2kediannesi
7- maral
8- yesa1
diger topike merdiven sildim yazilacakmi kizlar
İyi Akşamlar kızlar kayınpederimi kaybettik bu hafta görevleri yapamayacağım haberiniz olsun
Daha önce de söyledim hatta dündü sanırım benim algılama sorunum var
Yazdığınız birşeyi uzun uzun düşünmem gerekiyor. Dün yapmıyorsun da mı yazmıyorsun diye birşey geçince biraz şaşırdım açıkçası. Tekrar tekrar okudum acaba yanlış mı anladım diye.
Bana link verilmişti bende oraya yazdım dün gibi hatırlıyorum. Hatta sizler kısa ve net yazmışsınız bende bu hafta yoktum diye sadece ütü yaptım dedim. Kendime de kızdım onlar gibi niye yazmadın diye. Yazdığıma eminim yani.
Benim rutinim farklıdır mutfak ve oturma odası süpürülmeden silinmeden yatmam. Sırf bu uğurda sessiz süpürge aldım ben. Salon kapısı da açık olduğu için orayı da süpürürüm.
Benim obsesif kompülsif olma rahatsızlığımdan dolayı onları yapmadan uyuyamam.
Görevlerimi harfiyen uyguluyorum ama bugün yapmadım. Kızlarımı yıkadım. Uyusunlar yaparım dedim. Sonra da düşündüm eee yapılmadığı düşünüyorsa eğer ben niye çabalıyorum ki diye kısaca ya ben yanlış anladım okuduğumu yada yazılan doğruydu.
Hakkınızı helal edin. Hızlıca girdim, hızlıca gidiyorum. Hiç yazmamak en güzeli ama sizlere saygı duyduğum için hoşçakalın demek istedim