ben anlatma özürlüyüm galiba.ona kanaat getirdim. en iyisi diğer topiğe kimse yazmasın... ben bir hal çaresine bakacağım. çok komplike olmuş heralde.. son bildirimlere baktım da. anlatmak istediğim hiç anlaşılmamış.
birazdan görevleri ilk sayfaya işleyeceğim en nihayetinde birazcık zaman buldum.
Onları çıkarmayı çok beklersin üzgünüm ama
Büyük kızımda kullandık hepsi öyleydi. Küçük kullanmadı rahat oldu
Cif i yine de dene derim canım. Belki işe yarar
Ya canim kusura bakma.Littlebutterfly diğer topikin ilk konusunu okudun mu acaba . oraya yazmıyoruz diye çok söyledim.
sen cuma bildirimi yapmamışsın canım ya.. nedne yapmadın ki... bu haftada listeye giremeyeceksin
Kizcelerim. Bu mesajimi alintilayip, kac cocugunu var yaslari nedir, evli misiniz bekar misiniz, calisiyorsaniz kac ile kac arasi gibi seyleri yazar misiniz.
Yesanin bana verdigi listede 40 kusur kisinin ismi var. Keske katilmak istedigini bildiren arkadaslar, katilmaktan vazgecince de bunu bildirseler. Ne kadar guzel olurdu.
Ayrica kilo verme konusu gecmis. Ben konu acmistim ama havada kaldi. Buraya da yazayim. Duzenli spor yapmama vesile olacak bir bagyan araniyor. Var mi aranizda gönüllü?
ÜhühüüüLittlebutterfly diğer topikin ilk konusunu okudun mu acaba . oraya yazmıyoruz diye çok söyledim.
sen cuma bildirimi yapmamışsın canım ya.. nedne yapmadın ki... bu haftada listeye giremeyeceksin
Yapiyorsun da mi yazmiyorsun yapamiyor musun.. ben de ne maskaraliklarla bitirdim bi bilsen..Ühühüüücanımız sağolsun arkadaşım ama yine de burayı bırakıp gitmem siz güle güle diyene kadar
Ben oraya yazdım sanıyordum sen link atınca yazmıştım. Ama sen yazmamışsın deyince demek ki yanlış yere yazdım diye düşündüm.Yapiyorsun da mi yazmiyorsun yapamiyor musun.. ben de ne maskaraliklarla bitirdim bi bilsen..
ben anlatma özürlüyüm galiba.ona kanaat getirdim. en iyisi diğer topiğe kimse yazmasın... ben bir hal çaresine bakacağım. çok komplike olmuş heralde.. son bildirimlere baktım da. anlatmak istediğim hiç anlaşılmamış.
birazdan görevleri ilk sayfaya işleyeceğim en nihayetinde birazcık zaman buldum.
agirmi oldu gerçekten ?Bir de gunluk odevler ağır verilmeye basladi. Cok basit vermeyecek miydik? Mesela bugun de merdiven silme verilmis. Bu haftalik olarak verilecek bir gorev degil mi?
Oyy cok yoruldum cook. Burdan bir arkadastan kahvaltilik sos tarifi almistim, onu yaptim, birsuru de patlican biber kozledim. Umarim guzel olur da emeklerim bosa gitmez. Ustune bir de mutfak dolaplarini silip yerlestirdim.
Simdi bir keyif kahvesi icmek vardi ama.. Neyse cayla idare edeyim
Herkese hayırlı sabahlar arkadaşlar. Ödev diğer tarafta mı yazıyor. Buraya da yazalım bence de. Telefondan giriyoruz zor oluyor konularda gezmek.
Ben de umutlanmıştım. Peki ben geçen hafta 4 görev bitirdim ödev verebilir miyim?Aynen canimmm tamamen katılıyorum ben az kaldı odev verecektim. Gelmedi sandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?