Ben yeni katılmıştım, listede yeni katılnlar var mı?:) Ona göre 4 e kadar uyumayıp ödev vericem
Cumartesi'yi beklicez o zaman:) O zamana kadar ödev düşüneyim ben deCanım liste işleriyle artık chentiq ilgileniyor, daha yayınlayamadı ama bugün yazdı, kızlar yayınlacağım en kısa zamanda diye. Hem bu konuda hem diğer konuda yayınlar sanırım
Haftalık görevlerden 4 tane yapınca giriyorsun canım, sen büyük ihtimalle gelecek cumartesiden itibaren vermeye başlarsın
Ben erken kalkarsam yetişirsem yarın bu aralar herkesin istediği, buraya da yazdığı ödevi vereceğim
Bende sendenim bende hiç sevmem bi ruj bi rimel bide göz kalemim var onlarıda hiiiç kullanmadım öle duruyolar. Takı desen hiç takmam :) bende düşünüyorum bazen niye ben böyleyim diye :)Ayol süse bakacaba bazen kadınmıyım diye düşünüyorum niye sevmez bi kadın süsü hiç yok ya hiççç
Oh be içine su serptin yanlız olmadığımı biliyordumBende sendenim bende hiç sevmem bi ruj bi rimel bide göz kalemim var onlarıda hiiiç kullanmadım öle duruyolar. Takı desen hiç takmam :) bende düşünüyorum bazen niye ben böyleyim diye :)
Ellerine sağlık canım sen emek edersinde olmazmı Rabbim ağız tadıyla yemeği nasib etsinOyy cok yoruldum cook. Burdan bir arkadastan kahvaltilik sos tarifi almistim, onu yaptim, birsuru de patlican biber kozledim. Umarim guzel olur da emeklerim bosa gitmez. Ustune bir de mutfak dolaplarini silip yerlestirdim.
Simdi bir keyif kahvesi icmek vardi ama.. Neyse cayla idare edeyim
Senin yazdığını görünce benimde içime su serpildi :))Sonunda benide şutladılar
Oh be içine su serptin yanlız olmadığımı biliyordum
Puuuuuu bana
Koştur koştur geldim ha anlatacaklarım var
Bugün dışarı çıktık eksik makyaj malzemelerim vardı tamamlamak için. Oh doldurdum eve gelince de makyaj kutuma baktım tarihi eski ne varsa güle güle yaptım. Takı çok severim. Bir sürü takıda aldımtakılırımı şöyle bir düzenledim.
Asıl yeni keşfimi anlatmam lazım.
Kurban Bayramında tatsız bir olay yaşadık. Üzerimde beyaz gömlek vardı, kan oldu hep.
Yıkamaya koymadan önce cif amonyaklı gözüme ilişti bende kanlı yerlerin üzerine döktüm beklettim.sonra çitiledim ve yıkadım lekenin izi Bile kalmadı.
Çocukların lekelerine de denedim sonuç çok iyi oldu bilginize sunulur efendim
Onları çıkarmayı çok beklersin üzgünüm amakan değil kan ilacı lekesi çıkarıcısı lazım bana.. o demir damlaları tüm bebe kıyafetlerinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?