- 8 Aralık 2011
- 44.028
- 153.623
Diyet bölümüne mi ?Efser çabuk topik aç bizde etiketle:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diyet bölümüne mi ?Efser çabuk topik aç bizde etiketle:))
Tamam canım yapalım eğer toplu yapmak istiyorsanız birbirimize saat verelim
bu gün diyetisyenime uğrayayım gelir gelmez başlıyayım artık
Alternatif gorevler, o isi daha once yapanlar icin degil evinde o is olmayanlar icindir. Mesela elektrik supurgesi bosaltmak olsun o gunun odevi. Eger elektrik supurgen zaten temizse o gunun odevini YAPMIS sayilirsin. Ama elektrik supurgen yoksa alternatif gorev verilir. Belirtmistim ama ara sayfalarda kaynamistir. Hatirlattifin iyi oldu bunu da ekleyeyim maddelere
Kötü yanım ben sporu hiç sevmiyorumCanım hergün e leslie yapsak şahane olur bence yapanlar diye bildirim de yaparız
Kötü yanım ben sporu hiç sevmiyorum
20 kilo yakın verdim hiç spor yapmadım malesef
Evet canim burada ceza almayalim hem acta bizede yardımcı olursunDiyet bölümüne mi ?
5 kilosunu hastalığımdan dolayı aldım bugün sizin verdiğiniz gazla bir konuşayım dr ileİyi vermişsin canım da bana spor şart.
Canım yesa diyet topiği var O konuda yazalımEvet canim burada ceza almayalim hem acta bizede yardımcı olursun
GÜNAYDINN :) bende 30,5 yaşındayım :)) 2 yıllık evliyim ve 9 aylık oğlum var. Sınıf öğretmeniyim ama şuanda ücretsiz izindeyim oğluma yaşına girene kadar ben bakayım diye.Kizcelerim. Bu mesajimi alintilayip, kac cocugunu var yaslari nedir, evli misiniz bekar misiniz, calisiyorsaniz kac ile kac arasi gibi seyleri yazar misiniz.
Yesanin bana verdigi listede 40 kusur kisinin ismi var. Keske katilmak istedigini bildiren arkadaslar, katilmaktan vazgecince de bunu bildirseler. Ne kadar guzel olurdu.
Ayrica kilo verme konusu gecmis. Ben konu acmistim ama havada kaldi. Buraya da yazayim. Duzenli spor yapmama vesile olacak bir bagyan araniyor. Var mi aranizda gönüllü?
Kizcelerim. Bu mesajimi alintilayip, kac cocugunu var yaslari nedir, evli misiniz bekar misiniz, calisiyorsaniz kac ile kac arasi gibi seyleri yazar misiniz.
Yesanin bana verdigi listede 40 kusur kisinin ismi var. Keske katilmak istedigini bildiren arkadaslar, katilmaktan vazgecince de bunu bildirseler. Ne kadar guzel olurdu.
Ayrica kilo verme konusu gecmis. Ben konu acmistim ama havada kaldi. Buraya da yazayim. Duzenli spor yapmama vesile olacak bir bagyan araniyor. Var mi aranizda gönüllü?
3 cocuk annesiyimKizcelerim. Bu mesajimi alintilayip, kac cocugunu var yaslari nedir, evli misiniz bekar misiniz, calisiyorsaniz kac ile kac arasi gibi seyleri yazar misiniz.
maasallah canim kuzularina33 yaşında, 13 senelik evli bir ev hanımıyım efendim.
2 canavar kızım var çok şükür. Büyük 6 yaşında olucak, küçüğüm 20 aylık.
Ha çenelerini sorarsan kesin 10 derim yani
Çalışmıyorum iki kızımı tek büyütüyorum. Kimsemiz yok, ben garip, ben yetim, ben öksüz tövbe yarabbim
Yarışmacı arkadaşlara başarılar öpüldünüz
Kizcelerim. Bu mesajimi alintilayip, kac cocugunu var yaslari nedir, evli misiniz bekar misiniz, calisiyorsaniz kac ile kac arasi gibi seyleri yazar misiniz.
Canım 2 odaya düştü ödevBen zaten her gun evi süpürüp siliyorum mecbur. Bugunun ödevi cepte. Ama benim tüm evi süpürüp silmem 1 saati buluyor hatta belki geçiyordur, büyük ödev olmuş bu biraz
Canım 2 odaya düştü ödev
23 mü ? nasıl yaptın bende istiyorum