Kullanmaktan Vazgeçemedikleriniz Neler ?

lolita parfüm
golden rose göz kalemi (en pahalı göz kalemi bile bende akarken bu kalem akmıyor niyeyse)
golden rose paris 54 no oje
avonun kırık uçlar için olan serumu

parfüm:yazın body shop-white musk,kışın;lolita lempicka
rimel:maxfactor 2000 yada maybelline volume express
şampuan:elseve (kırmızı olanı yumuşacık yapıyor)
maybelline 180 no ruj bittikçe alırım :)
el kremim watsonsun pembe kutuda olan losyonu
yüz nemlendiricim clean&clearın akneye meyilli ciltler için olanı
yüz yıkama jelim nivea oxijen power
bunlar değişmezlerim:nazar:

flormar göz kalemi siyah ve golden rose ultra diamonds 03 numaralı ruj

bu ikisini sürekli kullanıyorum diğerlerinin marka ve modelleri değişebiliyor.

ama makyajda favorilerim yeşil-gri göz farı göz kalemi yeşil renk rimel ve kahve tonda ruj :icecream:

avon nemlendirici el kremi, loreal paris nemlendirici yüz kremi, nivea dudak kremi, effaclar yüz temizleme jeli, imex sivilce kremi... sadece yüzüm için olanlar bunları sordunuz sanırım hepsini yazamam zaten :)))

nıvea beaute allık,nemlendirici el kremi(markası sürekli değişio) avondan kırılan saç uçları için onarıcı ve besliyici serum,fön makinem

freshlook lenslerim gerçi onlar nuamralı blue topaz kullanıyorum ama ileride seffaf alcam bi dahaki kullanısımda

hızmam küpelerim deri bilekliklerim gümüşlerim cantalarım vazgeçlmes demir baslardır

ruj olarak parlatıcı kullanıyorum bazne oda avonun shine lı bişeyi var o cok hos acık pembe alıyorum pırıl pırıl kristal gibi parlıyor dudaklarım

niveanın koltuk altı rol-on unu kullanıyorum dry-comfort etkin kuruluk süper bişey kesinlikle deniyin. ben onu asla bırakmam :KK70:

birdeeeee in love again , diamond ve cat deluxe adlı parfümlerim var :) hepsi orjinal ama süperler asla onlardan vazgeçmem :)

neutrougena ürünleri...küpe..parfüm...kil maskesi...maybeline rimelim... bunlar en çok işime yarayanlar ışıltımı arttırıyo işe çok yarıyor sizde deneyin

olmazsa olmazım siyah ojedir
evlendikten sonra pek oje süremez oldum
bekarken günlük değişirdi renkleri
ama sürmesemde siyah ojem mutlaka bulunur

cibavision optix lenslerim
max factor flawless perfection 225 mulberry allık
max factor creme puff 41 medium beige pudra
max factor 2000 calorie dramatic look rimel
max factor concealer (kapatıcı) no:07
max factor colour perfection hareketli göz kalemi (siyah)
loreal glamshine juice 209
nivea essential lip care

bütün bunlar bitince aynılarını alırım mutlaka vazgeçemiyorum

nivea roll-on (etkili kuruluk),maybellıne define-a-lash maskaram,goldenrose 99 numaralı rujum(asla sürmeden çıkmam bence çok doğal)allıksız hiç olmaz.ve parfüm 2 tane vazgecemediğim marka var.gucci envy me vetocade rochas.ah şu vazgecemediklerimiz olmasa ne olurmuş bilmemkaydirigubbakcemile2

nivea roll-onn ama bugün rexona aldımmaybelline rimel,lacos parfüm pembe tonları rujlarım

Eyelinerim olmadan aslaaaaaaaaaaa :))))

eyeliner_Full.12185449_std.jpg

ya şu eyelineri sürmeyi de bi becerebilsem :) çok seviyorum
vazgeçemedigimmm : rakı beyazı oje bittikçe alırım meselaa
bi de rimell

X