Kapatici: Loreal Touche Magique (Kapaticida hemen hemen her markayi kullandim ama en memnun kaldigim bu oldu, tavsiye ederim. Ozellikle benim gibi gozalti morlugundan sikayeti olanlar icin!)
Aydinlatici: The Body Shop Pink Glow Enhancer (Makyaj oncesi krem niyetine suruyorum, cilde hafif bir isilti veriyor. Seviyorum!)
Rimel: Loreal Double Extension (Bu rimel konusunda henuz karar verebilmis degilim, sanirim benim beklentilerim daha yuksek oldugu icin rimel konusunda titizleniyorum)
Allik: Carmina Terracotta 01 (Uzun sure once almistim ve severek kullanmaya devam ediyorum, yalniz oldukca azaldi ve yenisini arasam da hicbir yerde bulamiyorum. Terracotta alliklar konusunda sanirim sizin onerilerinizi dinleyip alisverise oyle cikacagim)
Far: Pastel Metallics Duo Eyeshadow 65 (Hafif pariltili koyu yesil ve bej... Benim renklerim)
Ruj: Max Factor Lipfinity 570 (Rujlar konusunda cok sikintiliyim; dudagimdan hemen cikiveriyorlar, o yuzden bu kalici ruju kullaniyorum. Bir tarafi parlatici oldugu icin kullanisli)
Eye Liner: Artdeko Magic Eye Liner 50 (Alt kirpiklerimin diplerine kullaniyorum sadece, gayet memnunum)
Şampuan-Sac Kremi: Gliss Renk Koruyuculu (Kumralim ve sacimi kizila boyatiyorum. Boyanin omrunu gercekten uzatiyor)
Sac Sekillendirici: Revlon Equave 2 Phase (Sprey seklinde saca sikiliyor ve kuramaya birakiliyor. Sacimi yumusacik yapiyor)
Vucut Kremi: Johnson's Baby Bedtime Lotion (Kokusuna bayiliyorum, gece yatmadan once suruyorum, kokusu sabaha kadar etkili)
Deodorant: Marks&Spencer Lavender Anti-Perspirant (Kokusu cok hos, yalniz fazla pudrali, giysilerime bulasmasin diye akrobatik hareketler esliginde giyniyorum)
Parfum: Chopard-Wish veya The Body Shop White Musk Body Mist (Ilki gece, oteki gunduz kullanim icin ideal)