Kullanmaktan Vazgeçemedikleriniz Neler ?

Amway diş macunum amway ballı sabunum,Amway göz makyajı çıkarıcım. Amway 3ü bir arada sabunum banyo için. Amway G&H vücut losyonum.

max factor göz kalemi aldım çok kötü flormar bile daha iyi aralarında dağlar kadar fiyat farkı olmasına rağmen
bordo ruj aradım her yerde her markaya baktım istediğim o ton(kirli kan-çok koyu bordo) sadece golden rose da vardı aldım
her zaman max factor müş alix avien mış bi ton para bayılmaya gerek yokmuş
hem öğrenci milleti naparsın :) bunlar vazgeçilmezim *

schwarzkopf oil nutrive sıvı saç kreminden vazgecemem.. bu ürün sayesinde saclarım artık kırılmıyor ve yumuşacık :)

max factor'ün lipfinity den asla vazgeçmem, benim gibi makyaj özürlüsüyseniz, alın deneyin derim, biraz tuzlu ama değiyor, akşama kadar kalıyor ruj. Glistening 102 rengini kullanıyorum.

Bebek yağım..Duştan sonra nemlendirici krem.Renkli göz kalemlerim,parlatıcılarım (genelde şeftali tonu) ve yine allık şeftali ve pembe gibi...

maxfaktor pudram ve siyah kalemin ayriyetten siyah farım olmadan olmaz...:)

Şu an vazgeçemediklerim ve bağlı olduklarım;

tırnaklarımın kırılmaması ve uzaması için KALYON ayrıca kırmızı flormar ojelerim,
Niveasoft yüz kremim, Neutrogena vücut losyonum ve kremim
Vazalin ayaklarım için,
CLEAN CLEAR aslaa vazgeçemem temizleme losyonum,
GLİSS SAÇ BAKIM sprey'im (onarıcı ve ipeksi görünüm 2 çeşit)

Nivea VİŞNELİ rujum (donum olmasın o olsun o derece) : )))

göz kalemim ve rimelim Flormar X5 turbo boost

Ayrıca çilek yagı ve lımon yagı + gliserin karıştırıp ellerime sürüyorum kokusuna hastayımmmm: )

aklıma bu kadar geldii ayyyy ne çok bagımlı oldugum sey varmışş öffff kadın olmak zor: )

benim ilk olmazsa olmazım nivea marka peelingim.bembe rujum marka farketmez ruj olsunda :) amor amor parfümüm.aklıma bi tek bunlar geldi.

Maybelline allğım ve rimelim
Oriflame pudram ve bal özlü kremim
Fucidin antibiyotikli kremim
Selpak mendilim :)
parfüm ve rolonum :)

Eğer makyaj yapacaksam eye liner ve rimel olmadan asla. Bi tanesi eksik olsun makyaj yapmam. Bitmeye yakınken alırım.
Normal de parfümsüz asla ama asla yapamam acayip severim. Banyodan yeni çıksam bile sıkarım hemen çok seviyorum.

ruj ve parfümsüz aslaaaaa:asigim: bu ikisi olmadan rahat edemiyorum çıplakmış gibi hissediyorum kendimi heleki parfümsüz yaşayamam yaa güzel güzel miss gibi kokmaktan daha güzeli yok bence

golden rose 03 ve 04 değişmez frenc ojelerimdir
onun dışında değişime açığım

rolonum,bebak acı badem sütüm...
ıslak mendilim
she şeftali tonları teracotta allığım
kajal siyah ve koyu lacivert göz kalemlerim

tabiki mutlaka bir takı özellikle küpelerim ve nazar boncuklu gümüş bilekliğim....

maybelline volum express waterproof rimel
Neutrogena ürünleri.Özellikle Deep clean serisi.

Makyaj yapmam sadece göz kalemi ve rimel çok hafifde nivea dudak parlatıcısı.

göz kalemim de flormar ultra black

ve de tabiiki parfümlerim ..en çok da 212 men

X