Kullanmaktan Vazgeçemedikleriniz Neler ?

ha bir de söylemeyi unuttum, 3 yıldır kullandığım lenslerim.. :kızgın: bausch and lomb.

siyah gözkalemimdn asla vazgeçemem bide güzel bir ruj Neutrogena yüz yıkama jelide çok iyi tavsiye edebilirim birde rimelde istediğimi bir türlü bulamadım kızlar yaa Volume Express Rimel Siyahı sizden çok duydum nası memnun kalırmıyım fiyatı ne kadar oluyor haa birde nemlendiricim dove çok ii bence

en sadık olduğum ürün rimelim : Max Factor Color 2000 yedi senedir bu rimeli kullanıyorum çok memnunum,
şampuanım: Gliss kesinlikle,
parlatıcı olarak : maybeline tüpte olanların hemen hemen her rengi favorim narçiçeği olan
sonra fondetenim ve yüz temizleme ürünlerim: vichy
sürekli kullandığım ve vazgeçmediğim ürünler bunlar

benimde
saç için : avon durulanmayan bakım kremi
dudak için : nivea dudak kremi çilek yada vişne
dudak için : max faktor dudak parlatıcısı
gözler için mat beyaz far marka farketmiyor çünkü mat rengi herzaman bulamayabılıyorum.bulduğumuda alıyorum.
tırnak için : rakı beyazı ve sedefli beyaz oje

kesinlikle siyah eyeliner ve göz altıma maybeline aydınlatıcı süremeden çıkmam.Bir de yazları tabikii siyah güneş gözlüklerimm

saç bandlarımı ve kurdelalarımı çok seviyorum kötü olur yırtılırsa kaybolursa felan hemen gidip bitane daha alırım..

Ben de göz altı kapatıcım ve maskaram olmadan dışarı pek çıkmam.
Makyaj malzemesinde öyle çok bağımlılığım yoktur. Bir de yeni kirpik taktırdım ilk defa hayatımda geçen. memnunum şu an rimel sürmeme gerek kalmıyor::::)
Onun dışında göz makyajım için Johnson's göz makyajı temizleme mendilim
Body shop'un kenevirli el kreminin büyük boyu
Coco mademoiselle parfümüm
Nivea vişneli dudak parlatıcım
Dudak renginde sürdüğüm dudak kalemim
Flormar 48-319-310 ojelerim
küpelerim (küpesiz çıkmam abi)
Bir de hergün banyo yaparım ondan vazgeçemem:)
Rosense gül suyu çok iyi ama unutuyorum kullanmayı çoğu zaman.
Aa bir de fön makinem ve fırçam,dişfırçam bir de vazgeçilmezim.
Bayaa oldu ya, kendimle çeliştim resmen:)

Dove vücut kremim
Maybeline pembe inci beyazı ojelerim
Lorealin tonik temizleme sütü ve nemledirici kremim
Nevea fresh deodorant
Alix avienin pırıltılı beyaz farı
Flormarın krem rengi farı
Loreal pudram
Ve mutlaka açık pembe bir parlatıcı ruja.s.

sac tokam.. illa saclarim toplu olucak. enseme degerse kafayi yiyorum.. illa her yerde yanimda olmasi lazim.. kaybolduysa yada kirildiysa vakit kaybetmeden yenisi illa temin edilmeli..
bulundugum her yerde olmazsa olmazimdir

dove stick deo asla yapamam onsuz..bitmesine az kala hemen gidip yenisini alırım..hayatımdaki tek bağımlılığım temiz kokmak benim için herşeyden önemli birde diş fırçam ve macunum:))

maybellinne 401 numaralı rujum olmadan asla sokaga çıkmam ancak bu ruju bulamıyorum lütfen bulan olursa bir yerlerde rastlarsanız bana yazarmısınız. tşk

arko kremin mango ve mandalinalısı
pierginlerim
akmayan göz kalemi
kirpik kıvırıcı
ojelerim ve törpüm
parmak arası terlik veya harley davidson çizme
elimde bi çanta olmadan asla sokağa çıkmamm bide bikini hastalığım vardır dünyadaki tüm bikiniler benim olsun istiyoruummmmmmmmmmmm

amway gh sabun mutlaka deneyin bal özlü özellikle sivilceli ciltlere süper bişiy hiç bişeyde bulamadığım devayı bunda buldum diyebilirim

kaydirigubbakcemile2 kesinlikle kokularım, mis gibi kokmaya bayılıyorum

yazın amor amor - kışın lancome myth
dove deo stick
perceive vücut spreyi
saçlarıma da kerastase serisi

Şey bir de göz kalemim o olmadan asla...

lorealin lash architect rimeli ve yeşil farını daha bitmeden alırım, flormarın siyah göz kalemini çok severim.

body shop mangolu body butterım
yazın estee lauder beyond paradise kışın lancome hypnose parfümüm
frederic fekkai glossing parlaklık verici kremim
dove roll on um
la roche posay rosaliac makeup temizleyicim
clinique superdefence nemlendiricim

X