Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ah ah yalnış yere bastım:1no2:,çanta sevmıyorum bastım,ben çantasız neaparım,ah canım benim,essas ben kolye den nefret ederim,eşim bir kere dahi taktıramadı bana kolye:lepi:,6 yıl evliyiz,ve onun bana düğün hediyesi hiç dokunmadım,hep bunu bana soyler:dilcikar:,o kadar para verdim niye takmıyorsun,bana sormadınki diyorum:dilcikar:,köpek tasmasını takmam diyorum o da çildırıyorlülülülülülü,gerçekten kendimi köpek tasmas takmış gibi hissediyorumkafamçokkarıştı(afedersınız bazı hanımlar sever,ama ben nefes alamıyorum)sengözlerimebaksanab
küpe ..
ay ben nefret ediyorum küpelerden.sevmiyorum nedense çok itici geliyor.
saat takamam hep telefonun saatine bakarım.
altın türü bilezikler oluyorya şıngır şıngır hani şu burma olanları.onlarda itici.
genelde incili boncuklu kolyeleri bileklikleri severim.
beyaz altını ve zarif duranınını severim.
Ben de son zamanlarda moda olan şu kurdeleli taçlara gıcık oluyorum. Yetişkin bayanlara hiç yakıştıramıyorum çok ayıp ama playboy kızı gibi duruyor. Ben mesela öyle bir şey takamam.