• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket kullanmaktan hoşlanmadığınız aksesuarlar hangileri???

kullanmaktan hoşlanmadığınız aksesauarlar hangileridir???

• yüzük

OY: 16 12,7%
  • bileklik

OY: 12 9,5%
  • küpe

OY: 19 15,1%
  • kolye

OY: 7 5,6%
  • saat

OY: 7 5,6%
  • şapka

OY: 32 25,4%
  • atkı

OY: 2 1,6%
  • eldiven

OY: 10 7,9%
  • çanta

OY: 8 6,3%
  • diğer

OY: 13 10,3%

• Ankete Katılan
    126
ah ah yalnış yere bastım:1no2:,çanta sevmıyorum bastım,ben çantasız neaparım,ah canım benim,essas ben kolye den nefret ederim:kızgın:,eşim bir kere dahi taktıramadı bana kolye:lepi:,6 yıl evliyiz,ve onun bana düğün hediyesi hiç dokunmadım,hep bunu bana soyler:dilcikar:,o kadar para verdim niye takmıyorsun,bana sormadınki diyorum:dilcikar:,köpek tasmasını takmam diyorum:kızgın: o da çildırıyorlülülülülülü,gerçekten kendimi köpek tasmas takmış gibi hissediyorumkafamçokkarıştı(afedersınız bazı hanımlar sever:utangac:,ama ben nefes alamıyorum)sengözlerimebaksanab

küpe ..
ay ben nefret ediyorum küpelerden.sevmiyorum nedense çok itici geliyor.
saat takamam hep telefonun saatine bakarım.
altın türü bilezikler oluyorya şıngır şıngır hani şu burma olanları.onlarda itici.
genelde incili boncuklu kolyeleri bileklikleri severim.
beyaz altını ve zarif duranınını severim.

gerektiği zaman hepsini kullanıyorum....süslü bi bayan olduğum kesin))

küpe top küpeleri severim ama altında olsa kullanamam kaşıntı yapıyor alerjim var küpeye

Ben de son zamanlarda moda olan şu kurdeleli taçlara gıcık oluyorum. Yetişkin bayanlara hiç yakıştıramıyorum çok ayıp :utangac:ama playboy kızı gibi duruyor. Ben mesela öyle bir şey takamam.

Yüzük ve küpe konusunda inanılmaz seçiciyimdir hatta çoğundan hoşlanmam ,kullanmam için çok sevmem ve kendime yakışacağına inanmam gerekir..
:)

Çantamdan asla vazgeçemem.Keşke seçenekler birden fazla olsaydı.

Back