- Konu Sahibi D'arbanwille
-
- #1.001
canım çok kullanmadım öyle yarılanmış değil tabii... ultra shimmer,yani yoğun parıltıl ı olanın dan benimki ..çok oldumu alalı cnm birde simlimi???? o kullanılması sorun değil bir kısmını kazırım :))) da nasıl oluyor bu işler işte karşılığında nekadar ürün gerek vs...... peki kargoyla yollasan bana direk ben sana ödeme yapsam öyle olmuyormu :2: çünki internetten alışveriş yapmam sorunlu kredi kartı no vermek istemiyorum ne olur ne olmaz diye
arkadaşlar kalan ürünlerim bunlar mümkünse tek kişiyle ve dürüst bir kişiyle takas yapmak istiyorum hepsini yollıcam illa denk olması gerekli değil
maybeline turbo bost ve golden rose maskaralar ikiside siyah renk ikiside kesinlikle kullanılmamıştır
lancome toz far kemik-kahverengi(hiç kullanılmadı)
avon yeşil toz far(hiç kullanılmadı)
avon 2 renkli far altın-pembe (denedi)
clasics glos kırmızı (denendi)
golden rose kıpkırmızı ruj (el üstünde denndi yepyeni)
emily siyah kalem hiç kullanılmadı
body shop deniz yosunlu matlaştırıcı nemlendirici ilkini kuzenime verdim bunu da inş. takasa vericem çok az kullanılmış 5o ml den 49 mlsi duruyo
doğal biberiyeli zeytinyağlı sabun cilt temizleme köpüklerinden buna sıra gelmez kalıbı old. gibi duruyor
3lü kryolan far çok az kullanılmış bunu shewolf adlı blogerdan blog satışı yanında hediye olarak almıştım(sağolsun) ama ben sdc deneme amaçlı birer kere sürdüm onun dışında hiç kullanamadım renkleri çok güzel ama pek far kullanma alışkanlığım yok old. gibi duruyo,nyx pembe ruj çingene pembesi bir rengi var yapısı çok güzel ama diğer rujlardan buna pek sıra gelmedi 2-3 kez kullandım,classics rimel x4 extreme volume mascara beni o günlük idare etsin diye aldım old. gibi duruyo sdc 2 kez kullandım,mineralli kahverengi avon farı o da old. gibi duruyor...
catherina arley pudra 4 numara sdc 1 kez deneme amaçlı kullandım ama pudra kullanma alışkanlığım yok maalesef gaza gelerek almıştım:kedi: yanındaki de la colors mineral pudra(türkiye de yok) 2-3 kez kullandım ama dediğim gibi pudra kullanma alışkanlığım yok maalesefbilmiyorumkismile
bunların yanında numunelerde göndericem arkadaşlar ancak teker teker değil toplu gönderim yapmayı planlıyorum yarısı yarıya ona göre çok çok isteyebilirsiniz ö.m. atın öptümzemuszemusopuyorumnanaktan
arkadaşlar kalan ürünlerim bunlar mümkünse tek kişiyle ve dürüst bir kişiyle takas yapmak istiyorum hepsini yollıcam illa denk olması gerekli değil
maybeline turbo bost ve golden rose maskaralar ikiside siyah renk ikiside kesinlikle kullanılmamıştır
lancome toz far kemik-kahverengi(hiç kullanılmadı)
avon yeşil toz far(hiç kullanılmadı)
avon 2 renkli far altın-pembe (denedi)
clasics glos kırmızı (denendi)
golden rose kıpkırmızı ruj (el üstünde denndi yepyeni)
emily siyah kalem hiç kullanılmadı
kontesim ürünlerin çok güzel
ayrıca tertemiz bakmışsın onlara tebrik ederim.yeni gibi:13:
sana hayırlı takaslar diliyorum
kontesim bunlara karşılık istirsen ?
hepisini isterem :)
kuşum ürün olarak bi şey düşünmedim ama deneme sürüşünden başka işlem görmemiş mis ürün isterimnelerin var
ben de bi kaç şey koymak istedim arkadaşlar
* allıklar deneme amaçlı sürüldü
* she farlar deneme amaçlı sürüldü
* cecile far bileğe swatch amaçlı sürüldü,gözde kullanılmadı.
* cecile altın sarısı eyeliner-rimel hiç kullanılmadı.
* rujlar 1 kez kullanıldı.
* oje hiç kullanılmadı.
* rimel hiç kullanılmadı.
not : rujları swatch yapabilirim,göründükleri gibi capcanlı değiller sürüldüğünde.
parçalar küçük olduğu için ya 1 ya da 2 kişiye vericem hepsini.
rujlarını allıklarını ve yesıl eye kremı ıstıyorum canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?