- 19 Kasım 2008
- 3.001
- 350
- Konu Sahibi D'arbanwille
- #1.041
ınnovanın yuz bakım kremi kuru cilt
ınnovanın el bakım kremi
ınnovanın el bakım kremi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KIZLAR BU PUDRAYI ALDIM SADECE 1 KERE KULLANDIM CİLDİME KOYU GELDİ İSTEYEN OLURSA VEREBİLİRİM...
Bende oldukça fazla ve hiç kullanmadığım fonda.,allık,aydınlatıcılar ve göz farları var. ısteyen varsa kargo yapabilirim vede rujlarrr :)
Merhaba,
Bu pudrayla takas etmek için kafanızda herhangi bir ürün var mı?
Takas düşünmüorum canım blogumda satıorumm
paletin son hali budur arkadaşlar,bazı renkleri hiç kullanılmadı hatta...
88li ultra shimmer (parıltılı ) seridir...
ihtiyacım dahilinde malzemeye gereksinimim yok,ama ücretli olarak düşünen olursa
özel mesaj yolu ile ulaşabilir...
canımgümüşrengi farına,maybelline farına,beyaz farına talibim,benim elimde neler kalmış bakayım resim ekliyim,ayrıca,kıyafetleri takas bölümünde kıyafetlerimde var bakabilirsin.
Merhaba arkidişler =)
Elimde kullanmadığım bu ürünler var.
*Ruj ve eyeliner pen Flormar (rujun ucunu kestim, eyeliner pen'i de 1 kere deneme amaçlı kullandım, aldığım gün aynısından ablam da alıp getirdiği için veriyorum).
*Allık ve gümüş rengi far Golden Lady marka (Tamamen tezgahtar kızın oyununa geldim :) Daha açık bir allık isterken bununla, daha mat bir gri isterken bu gümüş rengiyle kandırdı :) Olur ya bazen diliniz tutulur, basiretiniz bağlanır, bir şey diyemezsiniz, benimki de o hesap oldu)
*Dikdörtgen kutulu far Maybelline (Bunu çok beğenerek aldım aynı renk hırkam var diye ama sadece bir kere kullandım, sonra hevesim geçti sanırım:))
*Beyaz far Lancome (Yine özel bir günde kullanmıştım, şimdi kullanmıyorum)
Evet benden bu kadar... İlginizi çeken bir şey olursa, ben buradayım, beklerim :)
ihtiyacım dahilinde malzemeye gereksinimim yok,ama ücretli olarak düşünen olursa
canımgümüşrengi farına,maybelline farına,beyaz farına talibim,benim elimde neler kalmış bakayım resim ekliyim,ayrıca,kıyafetleri takas bölümünde kıyafetlerimde var bakabilirsin.
Merhaba arkidişler =)
Elimde kullanmadığım bu ürünler var.
*Ruj ve eyeliner pen Flormar (rujun ucunu kestim, eyeliner pen'i de 1 kere deneme amaçlı kullandım, aldığım gün aynısından ablam da alıp getirdiği için veriyorum).
*Allık ve gümüş rengi far Golden Lady marka (Tamamen tezgahtar kızın oyununa geldim :) Daha açık bir allık isterken bununla, daha mat bir gri isterken bu gümüş rengiyle kandırdı :) Olur ya bazen diliniz tutulur, basiretiniz bağlanır, bir şey diyemezsiniz, benimki de o hesap oldu)
*Dikdörtgen kutulu far Maybelline (Bunu çok beğenerek aldım aynı renk hırkam var diye ama sadece bir kere kullandım, sonra hevesim geçti sanırım:))
*Beyaz far Lancome (Yine özel bir günde kullanmıştım, şimdi kullanmıyorum)
Evet benden bu kadar... İlginizi çeken bir şey olursa, ben buradayım, beklerim :)
yamukprenses, mesajını şimdi gördüm, ürünler elimde duruyor, kıyafetlere bakmadım, bakacağım şimdi ama makyaj malzemesi varsa elinde daha makbule geçer :)