KIZLAR ELİMDE KALAN ÜRÜNLER BUDUR.... --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
AVON COOL COLLECTİON
6 RENKLİ ŞAHANEEE ALLIK
ÜSTELİK FIRÇASI VE AYNASI İLE BİRLİKTE!!! SADECE 1 DEFA DENEMEK İÇİN KULLANILMIŞTIR.........jelatini bile üstünde Işıltılı yanaklar ile tüm bakışları üzerine çekmek isteyenlere !!!
Renklendirir, belirginleştirir, ışıltı verir ! Sadece tek bir allık darbesi ile..
Elmacık kemikleri üzerine uygulanan allık yanakları renklendiririken ışıltı verir. Tek bir allık darbesi ile yanaklarda mükemmel bir görünüm elde edilir. Kolay kullanım sağlar. Ayna ve allık fırçası birliktedir. Cildinize sürdüğünüz anda parlaklık ve ışıltı verir.
ARKASINDA TAK-ÇIKAR AYNASI BULUNMAKTADIR.
katolok fiyatı: 32.00tl YEPYENİ MÜKEMMMEL BİR ÜRÜN
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
AVON-2-UCLU-GOZ-FARI-VE-KALEMI- çok az kullanılmış --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ColorTREND Göz Farı Duo-Snow Storm biraz kullanıldı -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Loreal Göz Dudak Makyaj Temizleme sütü 125 ML yarıya kadar var
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pastel kalıcı ruj çok kalıcı arkadaşlar MAT kırmızısı süper sadece denendi kırmızı olanıVaktim yok diyorsanız ve sabah sürüp akşama kadar tazelemeden kalıcı makyaj arıyorsanız Day Long formülü tam size göre. -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
she yeşil oje kullanmadım hiç --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
avon personal match renkli nemlendirici avon personal match barely there makeup türkiyede bu ürünün aynısı malesefki yok kızlar bana yurtdışından geldi ister fondoteneiniz bi renk koyuysa bununla açabilirsiniz...isterseniz doğal bi görüntü için ek başına kullanaılabilir ister göz altı ve yanaklarınızıa aydınlık bir görüntü verebilirsiniz hiç kullanmadım alana şimdiden hayırlı olsun diyorum ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jillian Dempsey Avon Eyeliner, Avon Kohl Eyeliner-çok az kullanıldı--siyah renk ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bunları yeni aldım ama beceremedigim için hiç kullanmadım bile koyuorum kızlar takasa yapıştırıcısı ile herşeyi içinde..........
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3 Katlı makyaj kutusu en üst katlara kalemler ortaya rujlar en alt bölümede fondoten ve pudralarınızı koyabailirsiniz yada takı kutusu yapın ne yapıcagınız size kalmış çok kullanışlı ve güzel bir üründür.. bunun turuncu olanı gönderilecektir arkadaşlar:) -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------