- Konu Sahibi D'arbanwille
-
kokos kediyel harika bi takas yaptık kızlar ona çoook tsk ederm hediyeleride çok güzeldi:)
Son olarak da ELF'in studio serisinden pudra ve allıklar.
Pudra Complexion Perfection adı altında geçiyor. Yani yüzdeki kızarıkları nötrleyici etkisi varmış.Hiç kullanmadım ki üzerindeki elf yazısı bile silinmedi.
Diğerleri de peachy keen ve candid coral renginde allıklar. Bu allıkları bir kaç kez kullandım ; ama aynı renklerden mevcut olduğu için fazla kullanmadığımı fark ettim.
Bu arada kullanılmış tüm ürünler alkolle temizlenip yollanacaktır arkadaşlar.yerimseniben
NOT : Allıklardan peachy keen olanı takastan çıkarılmıştır.
kızlar elimde hiç kullanmadığım Neutrogena Radiance Boost Göz Çevresi Bakım Kremi var. %50 indirimden 2 tane almıştım ama anladım ki 1 kutu bile uzun süre gidecek oyüzden ihtiyacı olan biri vardır belki diye düşündüm. Fotoğrafı internetten buldum , bendekini kutusundan dahi çıkarmadım aldığım gibi duruyor.
kızlar takasa daha elime dün geçen 2 ürün daha ekliyorum üsttekilerle birlikte.
Strawberryden aldıklarımın yanında hediye gelen stila stick fondöten ve calvin klein ruj. Her ikisi de hiç kullanımadı ve sadece renklerine bakıldı.Bloğuma da bakabilirsiniz. İsteyen kişileker kutularıyla yollanacaktır.
Stlia fontenin E rengi, hafif esmerlere tam olacaktır.
Calvin klein ruj delicious , rengi resimlerdekinin aynısı
bende gümüş ürünler satıyorumhepsi güzel
pirhot arkadaşımla çok güzel bir takas gerçekleştirdik çok teşşekür ederim kendisine gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz süper bir insan...:1hug:a.s.
KIZLAR DİYERLERİ TAKASA GİTTİ ELİMDE KALAN ÜRÜNLER BUNLARDIR.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MAYBELLINE EYE SHADOW -242- ROCK N BLACK -çok az denendi
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
AVON-2-UCLU-GOZ-FARI-VE-KALEMI- çok az kullanılmış
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
avon personel match renkli-lıght nemlendiricili fondoten hiç
kullanılmadı
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
AVON-Allik-Cool-Collection çok az denendi
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jillian Dempsey Avon Eyeliner, Avon Kohl Eyeliner-çok az kullanıldı
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
collection 2000 Pressed Powder ıvory yurtdışından geldi çok kaliteli isterseniz nette araştırın sitesi var zaten sadece denemek amaçlı bir defa sürüldü
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ColorTREND Göz Farı Duo-Snow Storm biraz kullanıldı
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3 üründe çok az kullanılmıştır
Loreal Göz Dudak Makyaj Temizleme sütü 125 ML yarıya kadar var
Neutrogena Deep Clean Maske 2 kez kullanıldı süper bir üründür
Avon Mat Görünüm Veren Tonik alkolsüz 2 defa kullanıldı belki
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pastel kalıcı ruj çok kalıcı arkadaşlar kırmızısı süper sadece denendi kırmızı olanı
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Oriflame-Gloss-Booster-sjajilo-Black-Currant sıfır kokusu çok güzel
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
nivea lip care star fruşts simli(pink grapefrult) 1 defa kullaıldı simli gibi
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
mayboline siyah kalıcı göz kalemi 1 defa kullıldı belki
lancome colour focus montage far yeşil sevenler için çokaz denendi
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
loreal glam shane 506 -dibinde kaldı denemeniz için bedava fırçası süper
----------------------------------------------------------------
AVON MAGIC DUST
FACE AND BODY SHIMMER PUFF
PIRILTILI YÜZ VE VÜCUT PUDRASI
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3 Katlı makyaj kutusu en üst katlara kalemler ortaya rujlar en alt bölümede fondoten ve pudralarınızı koyabailirsiniz yada takı kutusu yapın ne yapıcagınız size kalmış çok kullanışlı ve güzel bir üründür..
she yeşil oje kullanmadım hiç
Maybelline Liner Express Eye Liner - siyah- Eyeliner- çok az kullanılmıştır
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The Body Shop SİYAH GÖZ FARI çok çok az denendi
kokos kedi bunların karşılığında ne istiyorsun pekiiii
kız garip garip sorular soruyosun gelip:)))kaydirigubbakcemile3
ne isticem adı üstünde işte takas makyaj malzemeleriyle takas işte kafama yatan şeylerle parfümde olur ne biliyim takas:)))vereliniortak:jeyyar:
sende varsa bişiler takas yabablirim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?