Dudak Makyajı Kullanıp da memnun kaldığınız dudak parlatıcısını söyler misiniz bayanlar?

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
nivea nın kileri kullandım ben çok memnun kaldım tavsiye ederim...:1closedeyes:

bu aralar deborah'ın makyaj ürünlerine sardım dudak parlatıcıları çok hoşuma gitti yerimseniben

tatlım avon un glazwear pink shine var onu kullan ben 1 yıldan beri kullanıyorum ve çok memnunum ..
umarım sana da iyi gelir

Ben cecile'nin glame shine lip gloss kullanıyorum. Yapış yapış değil, 07 numarasını tavsiye ederim hem çok hoş bi kokusuda var.

En son Diorkiss ve YSL golden gloss unu aldım.İkiside harika.Fakat şu ana kadar kullandığım en güzel gloss KESİNLİKLE YSL golden gloss amber gold rengidir.(daha önce bir çok marka denedim ve kullandım)

chanelin glossları süper otesi ayrıca diorunkiler de aynı sekilde ben ikisinden de cok cok memnunum:dance:

kızlar ben BOURJOIS marka GLOSS MENTHOL kullanıyorum. fırçalı bir parlatıcı ama en önemli özelliği dudaklara bakım yapıp rahatlatması kullanmaya başladıktan sonra dudaklarım pürüzsüz bir görünüm aldı. çok memnunum mentollü olması dudaklara acayip bi ferahlık veriyor. kesinlikle denemenizi öneririm...

Kesinlikle ve kesinliklee!! DIOR KISS 008 numara bunu kullanıpta begenmeyen bir kişi dahi olamaz ınanılmaz parlak tum markaları kullandım ama bu kadar ıyısını gormedım ve kolay cıkmıyor!! şiddetle tavsiye ediyorum hem bu ara fiyatları dusmus kızlarr... :)

diorun kavanozdaki glossları süper parlak,simli şıkır şıkır,resmen göz alıyorlar hele güneşte aman tanrım:dance:şiddetle tavsiye ederim

renkli dudak parlatıcalrı çok hoşuma gidiyo rujada gerek kalmıyo oriflamden alıyorum

maybelline katılıyorum. ben de çok memnunum. burda ne kadar bilmiyorum. 3 sene önce yurtdışından almıştım. daha yeni bitti.

Maybelline nın renkli renkli siyny licious serisi var kullanmanı tavsiye ederim ben 3 senedir aynı ruju kullanıyorum, :)

Benim kullandığım dudak parlatıcısı,çok basittir herkesde bilir.Nıvea nın vişnelisi,hem parlatıyor hemde dudakları kokuyor hemde çok tatlı dudak renginde bir renk veriyor.Hiçbeirşeye değişmem son aldığımda 2,50 kuruşdu.:)

geçen gün bir arkadaşımın dudağında görmüştüm. çok beğendim. 3 tane aldım. türk markaları gerçekten bu konuda bayağı iyileştiler. golden rose.multicolor diamonds lip gloss. 15 numara ,ultra diamonds volume lipgloss 107 no. bunlar altın kapaklı olanları. ilki daha parlak. bir de tüpte olanı aldım. o da cam gibi parlıyor.supershınne volume tube lipgloss 07.sarışın olduğumdan bu 3 rengi tercih ettim. ama seçenek çok. bayağı çeşitli ton var.11 ytl.

evet golden rose u bende kullanıyorum dediklerin gerçekten hem parlak hem de dolgunlaştırma özelliği var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…