Dudak Makyajı Kullanıp da memnun kaldığınız dudak parlatıcısını söyler misiniz bayanlar?

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
her markayı denedim ama kesinlikle cecile 3D effect ve maxi lips... kesinlikle süper dolgun yapıyor yapış yapış yapmıyor ve baya kalıcı. hem ucuz hem kalıcı tavsiye ederim. diğer pahalı markalara bin basar bence....bide bourjois süper glossları vara.s:asigim:

Maybeline tüp kullanıyorum nar çiçeği ve pembe,
Birde vichy koruyucu ikisi de güzel tavsiye ederim..

flormarınki akıyor dudaktan ben birdefa aldım kullanamadım bile aktı gitti dıye illet oldum ayrıca dudaklarıma zarar vermıstı patlattı ne zaman sürsem hıc tavsıye etmem, süprizzzzz

lip fusion die colojen etkili dolgunlastırıcı seker kokulu seftalı rengı bı ruj almıstım likit parlatıcılı, tum gun cıkmıyor yemek yesem de dudagımda kalıyor ama flormara verdıgım paranın 20 katı kdr verdım,
1 yıldır kullanıyorum amaa cok nadır kullanıyorum tabı cok verdım dıye hehe

maybellıne guzel ıcınde pırıltılar var watershine modelınden almıştım onun bır yıgın kötu yönü var bir defa yemek yerken su ıcerken yıyoruz ve gıdıyor ve ıgrenc bır tadı war görusunuşü guzel ama kokusu da tadı da kötu aseton gıbı kokuyor tadı da berbat ve parıltılı, kım parıltıyı yemek ıster kı. sırnaşık şey

o yuzden rujun kalıtelı olması şart cunku tum gun sürüp sürüp yıyoruz en basıtı konusurken bıle dudagımızı yalıyoruz bazen ve fitt bitiyor ruj.

Bir De Flormar Selection Serisinin Rujlari çok Güzel Dolgun Gösteriyor

ben memnun kalmadım açıkçası mesela hiç kalıcı deil ve bişi yedikten sonra dudak kalemiyle çizilmiş gibi kenarlarında ruj kalıntıları kalıo ortası boşsenağlama

Avon-Sheer Lip Gloss kullanıyorum,dudaklarımın birbirine yapışma hissini yaşamadım ama belkide çok dudağımın iç tarafına değdirmedim için...

ben flormarın parlatıcı rujlarını kullanıyorum. çok ta memnunum. akma falan yapmıyor. kalıcılığıda bayağı iyi. ruj silinse bile dudaklarımdan ışıltıları kalıyor.:lepi:

maybelline water shine 106/740 (sunset diamonts)
ve
maybellinewater shine gloss 368 (sugar plum)

ikisini de ikinci kez aldım favori rujlarım oldular üstteki şeftali tonunda hafif diğeri vişne rengi gibi dudak rengine yakın parlak
ykm de 10 liraya inmişti

hep marka alıyodum yine de bazıları yapış yapış oluyodu bi gün gittim markasız taraftan 2 tl ye aldım hepsinden iyi çıktı bi daha bulabilirim umarım aynısından fisfisfis

X