ben önce dudağıma vichyninkini sürüyorum sonra maybellinenin fırçalı rujunuda sürdüm mü hem kalıcı hem daha uzun süre parlaklık ve ıslak görünüm elde ediyorum ama vichynin ki tam dudak parlatıcısı değil dudak bakımı ama parlatıcı gibi sürünce parlıyor ve ıslak bir görüntü veriyor
loreal paris glam shine süper kocişim almıs banada çok harika hem ısıltılı hem dolgun gösterıyo hemde hiç yapış yapış bırakmıyo canım kesınlıkle denemenı önerırm öpuyorum senı
Niveanın parlatıcılarının renkleri çok güzel fakar yapış yapış olma durumu var. Nivea bu makyaj işini kıvıramadı. Max Factorun Silk Gloss Dudak Parlatıcısını kulanıyorum 345 numara Beach Glow. Rengide kokusuda çok hoş.:1rolleyes:
benım kullandıgım üründe niveanın cok guzel sanırım yenı cıktı bılmıyorum hatta arkadsım hemen elımden aldı:) yapıs yapıs olmuyo cok dogal vede kalıcı vede bakım yapıomus:)
maybelline watershine gloss diamonds 08 numara.
dudak rengine yakın , güzel parıldıyor:)
Max factor silk gloss da var o da güzel.
Nivea'nın makyaj ürünlerini hiç beğenmiyorum,nivea ya vereceğin parayı bana kalırsa maybelline e ver.
maybellinein watershine glossları güzel..ayrıca the body shopun born lippy dudak balmlarına mutlaka bakın derim.özellikle kokuları muhteşem ve çok tatlı bi parlaklık veriyo.ben çileklisini kullanıyorum harika bişey..yerimseniben