Dudak Makyajı Kullanıp da memnun kaldığınız dudak parlatıcısını söyler misiniz bayanlar?

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

bebixsxim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2007
16
0
kızlar bişey soracam dudak parlatıcılarının içerisinde gerçekten güzel diyebileceğiniz bir marka varmı benim kullandıklarımın görüntüsü muhteşem ışıltılı ve ıslak görünümlü fırça uçlu yanlız sürdükten 1-2 dakika sonra dudaklarım yapış yapış oluyo şeker sürmüş gibi tutuyo dudaklarımı sizin kullandıklarınız arasında güzel bir marka varsa bu şikatetleri yaratmayan bana söyleyin yaaaaa vallahi bulamıyorum:1no2:

golden rose un palette var cok iyi kardesime hediye gelmiş otlanıom gayet hoş

canım çok saol senkullandınmı bu markayı dediğim şikayetleri oluşturemuyodur umarım eğer öyleyse hemen koşmak lazım bi kozmetikçiye demi

golden rose dudakta çok güzel duruyo renkleri de hoş beyaz simli olanı çok sevdim ama yapış yapış o da denediğim parlatıcılar hep öyle biraz da parlatıcının özelliğinden kaynaklı ama öyle yapış yapış yapmayan bi parlatıcı bulsam ben de alcam:1rolleyes:

kızlar vıchy deneseniz ya ben çok memnunum hem dolgunlaştırıyo hem süper duruyoa.s.deneyin memnun kalacaksınız mutlaka:teytey::dance:

vıch dudak parlatıcısı varmıymış ki vayyyy inan yeni duydum onuda denemek lazım dimi kızlar böyle böyle bulacaz sanırım en güzelini kıss me

En güzelini bulabilmek için mutlaka bi jaç ürün alman denemen lazım,deneme-yanılma yöntemiyle bulursun ancak çünkü bi ürün araştırıosun 40 kişi kullanmışsa yarısı çok ii dio yarısı çok kötü,gaza gelip alıosun ama memnun kalmıosun ya da birileri kötü dio yine de alıosun çok hoşuna gidio,benim genelde hep böle olur

maybelline nin fırçalı rujunu kulanıyorum. Çok memnunum, öyle yapış yapışta olmuyor. Fiyatı 11-12 ytl civarı.

Sezençoşkun arkadaşıma da katılıyorum. Biraz deneme yanılma yoluyla buluyorsun. Benim bu zamana kadar kullandığım kaçıncı marka. Bunda karar kıldım sonunda!!!:sm_cool:

ben loreal in ışıltılı ve parlak rujunu kullanıyorum gayet iyi ve güzel tavsiye edebilirim

golden rose ve oriflame çok güzel duruyor ikisinide kullanıyorum akma falan yok önemli olanda o zaten

..........................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…