dersimi aldım ama ben ona ortak arkadaşımızda çıktı diye güvendim bide sahiden zor durumdaydı bankalara da borçları var
Siz farkında değilsiniz ancak bu bir alış-veriş.
O sizin duygularınıza cevap vermiş, sizle ilgilenmiş, sevildiğinizi hissettirmiş, onunla iyi vakit geçirmişsiniz, 2 ay önce erkek arkadaşınızdan ayrılmışsınız ve bu ilgi hoşunuza gitmiş, karşılığını da para olarak ödemişsiniz siz de onun bir ihtiyacını gidermişsiniz. Anlıyor musunuz bu alış-verişin nasıl gerçekleştiğini, nasıl birbirinizin açıklarını görüp karşılık verdiğinizi? Bakın borcum var dediği anda, siz iyilik yaptım sadece diyorsunuz ama bunun iki seçeneği var:
1)Beni ihtiyacım olduğu bir zamanda sevdi, ona borcumu nasıl ödeyeyim, hah onun da paraya ihtiyacı var, tamam. (Belki bu)
2)Borcunu ödersem iyice sevecek, daha çok sevgi, ilgi gösterecek, bana minnettar kalacak, onu kendime iyice bağlayabilirim (Bu da bilinçaltında çok güdüsel bir düşünce ama işte pratikte çok safça ve yüksek riskli)
Anlıyor musunuz biraz daha?
Kendinizi yakalayın ve düşmeyin bu tongaya diyorum, alış-veriş yapmışsınız ama 10 günlük adamla, farklı birimlerle.
Bu gibi duygusal ihtiyaçlarınız için ödeme yapmayın, bunu diyorum.
Neyse, siz şans vermeyin daha diyeyim de gideyim konudan. :)