Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kullanılmış hissediyorum sizce düzelir mi ?
- Konu Sahibi Wurstria
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Mart 2021
- 2.482
- 20.010
- 258
yoo kullanmadım. ben ilk başlarda kendi kendime hoşlanıyorum sandım. hislerimi belli ettim tabi salak kafam. sonra oda bana karşı boş olmadığını söyledi ve öyle başladık
amacım onu kendime çekmek değildi. ama duygusal anlamda bişiler hissettiğin insanın zor durumda olduğunu gördükçe ister istemez dayanamıyor ve iyilik yapmak istiyosunuz
Buradan erkeğe türlü şeyler saydırabiliriz ancak ben işinize yarayacak kısmı yazmayı tercih ettim.
Aşk, sevilme gibi duygusal ihtiyaçlarınızı karşılamak için 10 günlük insanlara ödemeler yapmayın ve bunun üzerine düşünün/kendinizi yakalayın ki aynı hataya tekrar düşmeyin derim. Yazınızda gördüğüm bu, yine de siz bilirsiniz.
- 17 Ağustos 2011
- 22.890
- 144.720
- 798
Yoo vermem.insan duygusal anlamda bişiler hissedince istemesine gerek yok ki veriyorsun zaten
sen olsan vermez misin zor durumda olduğunu bile bile ?
Sevgilimle kanoya binelim, bilet alayım bilmennereye gidelim, katmer ısmarlayayim, hediye alayım falan, böyle şeylere varım tabii ki. Ama düz para neden vereyim ki?
Daha önce bir tatil aşkım alakasız bir saatte Staj ödemesi için acil paraya ihtiyacı olduğunu söylemişti. Ben de ilişkilerimde araya para muhabbeti girmesini sevmediğimi,ama okulun ibanini gönderirse onun adına yatirabilecegimi söylemiştim,göndermemişti
Zor durumdaysa manevi destek olurum, neden para vereyim ki? Kaldı ki kenarda köşede gayet de param var , en yakınım bile borc istese TL olarak değil dolar olarak veriyorum değer kaybetmesin diye:)
Bence karşınızdaki kişi sizi kullanmamis, siz kendinizi kullandirtmişsiniz
ilişiki istemediğim doğru ben şuan o psikolojide değilim ama flört etmek ve biraz yakınlaşmak banada iyi geldi, ne bilim insan kime ne hissedeceğini bikemiyor kiBazen düşünüyorum da erkek psikolojisinde yaşamak lazım. Karşısındaki ilişki istemiyorum dediğinde ne güzel bende demiş. Kadınlarımızın bir çoğu bu laf karşısında yıkılıyor. Hatta siz kendi talebiniz olması durumunda bile yıkılmışsınız.
Adam sizi kullanmamış siz çok yardımsever davranmışsınız fakat o bunu haketmemiş, kızlarla görüşmüş. Salın gitsin.
evet oda istemiyorum deyince üzüldüm çünkü çaba görmek istiyo insan karşısındakinden
- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.210
- 598
Doğru düşünüyorsunuz.çok salak olduğumu düşünüyorum
boşluğa düştümBen vermezdim ve buradaki çoğu kişi de vermezdi. Hatta görüşmezdim bile. Arkadaşların da onaylamamış, demek ki arkadaş çevren var. Biten bir ilişkiden sonra maceraya atılmak neden?
- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.193
- 683
Ins öder ama odememe ihtimali çok yükseködemez mi yaa öylemi diyosun
belki kendi hislerim yüzünden gözüm kör oldu bilmiyorum ama neden hissedemesinki her gün görüştük, her gün iş çıkışıma geldi bişeyler yedik içtik sonra onun kaldığı yere giittik. kaç günümüz böyle geçti. benimle sürekli ilgileniyprdu yemeğini yedin mi iyi uyudun mu, işyerinde yoruldunmu vs ne zaman yazsam anında cevap veriyorduErkekler 15 günde kadınlara karşı duygusal bir şey hissetmezler. Bir şeyler hissederler ama duygusal değil. Zaten bunu biliyorsundur. İyi rol yapmış herhalde. Paranı kurtarırsın umarım.
öyle mi dersinizSiz giden paranızın üstüne soğuk bir şu için
Asla böyleleri calismaz iş buldum der 3 5 gün gider yine aynı hayata devam eder
Kaçın uzaklasin ondan
aslında ona bi şans vermek istiyorum ama yeniden aynı hataları yapmaktan korkuyorum
evet bu yaştayım ama ben zor durumda bi arkadaşımda olsa mutlaka destek olmak isteyen biriyim maddi manevi imkanım varsa yapıyorumProfildeki yaşta biri iseniz bu kadar saf olmak bu devir için fazla geldi bana.
Kesinlikle görüşmeyin…
dersimi aldım ama ben ona ortak arkadaşımızda çıktı diye güvendim bide sahiden zor durumdaydı bankalara da borçları varBuradan erkeğe türlü şeyler saydırabiliriz ancak ben işinize yarayacak kısmı yazmayı tercih ettim.
Aşk, sevilme gibi duygusal ihtiyaçlarınızı karşılamak için 10 günlük insanlara ödemeler yapmayın ve bunun üzerine düşünün/kendinizi yakalayın ki aynı hataya tekrar düşmeyin derim. Yazınızda gördüğüm bu, yine de siz bilirsiniz.
- 26 Eylül 2018
- 772
- 2.165
- 113
- 34
Olan olmuş, bu adamda sizin istediğiniz gibi bir ilişki yürütecek potansiyel yok bu çok açık.
İş bulsa ne olacak? Sorumluluk sahibi mi olacak bir anda? Olmayacak. O yüzden hiç şans vereyim mi diye düşünmeyin bile.
Duygusal boşlukta olduğunuz için böyle davrandığınızı düşünüyorum, yapmayın kendinize bu kötülüğü.
İş bulsa ne olacak? Sorumluluk sahibi mi olacak bir anda? Olmayacak. O yüzden hiç şans vereyim mi diye düşünmeyin bile.
Duygusal boşlukta olduğunuz için böyle davrandığınızı düşünüyorum, yapmayın kendinize bu kötülüğü.
- 18 Şubat 2022
- 2.134
- 3.526
- 48
İlişki ve flört çok farklı şeyler değil ki. Çaba beklentisi varsa demekki istediğiniz birşey bu.. İstediğiniz halde istemiyorum demek de neyin nesi? İlişki istemiyorum diyip ilişki kuruyorsunuz. Ne gözle baksın size?ilişiki istemediğim doğru ben şuan o psikolojide değilim ama flört etmek ve biraz yakınlaşmak banada iyi geldi, ne bilim insan kime ne hissedeceğini bikemiyor ki
evet oda istemiyorum deyince üzüldüm çünkü çaba görmek istiyo insan karşısındakinden
Amma çok ilişki yazdım
bi arkafaşımda dedi ki iş bulması için etrafa haber salarım öyle yardım ederim yada onun için iş ararım yapabilirsem araya adam sokarım ama en fazla bunu yaparım asla para vermem ben olsam dediYoo vermem.
Sevgilimle kanoya binelim, bilet alayım bilmennereye gidelim, katmer ısmarlayayim, hediye alayım falan, böyle şeylere varım tabii ki. Ama düz para neden vereyim ki?
Daha önce bir tatil aşkım alakasız bir saatte Staj ödemesi için acil paraya ihtiyacı olduğunu söylemişti. Ben de ilişkilerimde araya para muhabbeti girmesini sevmediğimi,ama okulun ibanini gönderirse onun adına yatirabilecegimi söylemiştim,göndermemişti
Zor durumdaysa manevi destek olurum, neden para vereyim ki? Kaldı ki kenarda köşede gayet de param var , en yakınım bile borc istese TL olarak değil dolar olarak veriyorum değer kaybetmesin diye:)
Bence karşınızdaki kişi sizi kullanmamis, siz kendinizi kullandirtmişsiniz
beni özellikle üzmek için yapıyorsanız başardınız tebriklerDoğru düşünüyorsunuz.
Duygusal boşlukta olabilirsiniz kimsenin sizi maddi manevi kullanmasina izin vermeyin.evet bu yaştayım ama ben zor durumda bi arkadaşımda olsa mutlaka destek olmak isteyen biriyim maddi manevi imkanım varsa yapıyorum
Yardimda bulunmak isterseniz hayır kurumlari,sokak hayvanları böyle şeyler daha mantıklı ve sizi üzmez
Konu hakkında ise daha fazla düşünmeyin düşünmek sizi daha fazla üzer
Kötü bir tecrübe olarak atın geçmişe
ben ne istediğimi biliyormuyum kiİlişki ve flört çok farklı şeyler değil ki. Çaba beklentisi varsa demekki istediğiniz birşey bu.. İstediğiniz halde istemiyorum demek de neyin nesi? İlişki istemiyorum diyip ilişki kuruyorsunuz. Ne gözle baksın size?
Amma çok ilişki yazdım
- 27 Mart 2019
- 29.704
- 108.137
- 598
Sakamisin senöyle mi dersiniz
aslında ona bi şans vermek istiyorum ama yeniden aynı hataları yapmaktan korkuyorum
Acaba sana ne yapmasi gerekiyor ki gözün açılsın şimdiden giden 1500 tl ye aciyirsunuz hadi daha çok borca sokarsa ne halt edeceksiniz
Bu kafayla size.kredi de cektirir sizde yaparsınız
Herkes sakin gitme şans verme diyor siz halen ezik ezik ben şans vericektim diyorsanız koşarak kendinizi ateşe atıyorsunuz demektir bu
Ha bide ten uyumu yok çekici geldi falan deyip bide cinsellik falan yaşamayın ha aman ha
- 17 Ağustos 2011
- 22.890
- 144.720
- 798
Ne güzel,akıllı mantıklı arkadaşların varmış. Bir şeyler yapmadan önce bence o kıza da bir danışbi arkafaşımda dedi ki iş bulması için etrafa haber salarım öyle yardım ederim yada onun için iş ararım yapabilirsem araya adam sokarım ama en fazla bunu yaparım asla para vermem ben olsam dedi
bütün arkadaşlarım çok kızdı hatta bazıları sen gerizekalısın bile dedi ağrıma gitse de haksız değiller ama sadece bir kişi var o bana olan olmuş ders çıkarmaya bak, yapacak bişey yok önemli olan bundan ne öğrendiğin dediDuygusal boşlukta olabilirsiniz kimsenin sizi maddi manevi kullanmasina izin vermeyin.
Yardimda bulunmak isterseniz hayır kurumlari,sokak hayvanları böyle şeyler daha mantıklı ve sizi üzmez
Konu hakkında ise daha fazla düşünmeyin düşünmek sizi daha fazla üzer
Kötü bir tecrübe olarak atın geçmişe
sizde benzer şeyleri söylüyorsunuz oda öyle dedi
birine yardım etmek istiyorsan git kediye köpeğe mama al yada kadın sığınma evlerine, derneklere, kimsesiz çocuklara bakın onlara yardım et elin adamına değil dedi
sizce haklımı