E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
Arkadaslar umuyorumki bize yardimci olursunuz...
Giyinmedigimiz kiyafetleri veya kullanilmayan oyuncaklari nereye gönderebiliriz??Cöpe atmaktansa yardima muhtac olan ailelere, cocuklara bagislamak istiyoruz...
Internette ablamla beraber arastirma yaptik ama tam olarak birsey bulamadik...
Insallah sizler bize yardimci olabilirsiniz..a.s.
Canım Ben 2 ay önce Okullar aracılığı ile gelen bir Mardin'li öğrencinin isteği ile okuduğu okula az giyilmiş temiz 2 koli giyecek gönderdim. Çevremdeki arkadaşlarım sağolsunlar giyilmeyen kıyafetleri bana verdiler. İçlerinden temiz olanları ayırarak Mardin'deki okula gönderim. Okulların açılması ile bu çalışmalara devam edeceğim. Okul Müdürü ile yaptığım görüşmelerde kıyafetlerin yanında ayrıca okullarının kırtasiye malzemelerine, tepegöze ihtiyaçları olduğunu söyledi.Çevremde araştırma yapıyorum. Böyle imkanı olan arkadaşlar varsa kendilerine okulun adını vererek oraya yardım etmelerini sağlarım.
Canım Ben 2 ay önce Okullar aracılığı ile gelen bir Mardin'li öğrencinin isteği ile okuduğu okula az giyilmiş temiz 2 koli giyecek gönderdim. Çevremdeki arkadaşlarım sağolsunlar giyilmeyen kıyafetleri bana verdiler. İçlerinden temiz olanları ayırarak Mardin'deki okula gönderim. Okulların açılması ile bu çalışmalara devam edeceğim. Okul Müdürü ile yaptığım görüşmelerde kıyafetlerin yanında ayrıca okullarının kırtasiye malzemelerine, tepegöze ihtiyaçları olduğunu söyledi.Çevremde araştırma yapıyorum. Böyle imkanı olan arkadaşlar varsa kendilerine okulun adını vererek oraya yardım etmelerini sağlarım.
bende bu konularla ilgileniyorum dilerseniz benim çalıştığım okula gönderebilirsiniz,fotokopi makinası kırtasiye araçları vs.
canım cocuk esirgeme kurumlarına bağişlayabilirsin :1hug:
Canim yorumun icin tesekkürler. Bunu daha önce düsünememistik. Cok güzel bir fikir, tesekkür ederiz a.s.
Arkadaslar umuyorumki bize yardimci olursunuz...
Giyinmedigimiz kiyafetleri veya kullanilmayan oyuncaklari nereye gönderebiliriz??Cöpe atmaktansa yardima muhtac olan ailelere, cocuklara bagislamak istiyoruz...
Internette ablamla beraber arastirma yaptik ama tam olarak birsey bulamadik...
Insallah sizler bize yardimci olabilirsiniz..a.s.
Yorumlariniz icin tesekkürler. Okulunuzun ismini ve detayli bilgileri yazarsaniz cok sevinirim a.s.Bizdede az giyilmis birkac cocuk kiyafeti var, onlari göndermek isterdik
Arkadaslar tüm yorumlariniz icin tesekkürler.
Daisycim sen okulun adresini bana yolla arkadasim. Ben burdan birseyler toplayip, birlestirerek okulunuza yardimda bulunmak isterim arkadasim.. a.s.
canım cocuk esirgeme kurumlarına bağişlayabilirsin :1hug:
@daisy66 canim almanyada yasiyorum ben
@tatlisirine özelmesajini aldim canim, tesekkürler.... Burdaki arkadaslarlada konusup gönüllü olanlarla el birligi yapip, insallah en kisa zamanda okulunuza yardimda bulunuruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?