Bende su ana kadar aılemdekı herkesın kıyafetlerını hep yardımcı kadına verıyodum ama baktım yıllarca ona calısmısım
Oda kıymet bıldı koyune ıhtıyac sahıplerıne dagıttı ama artık ona vermek ıstemıyorum daha zor durumda olan elbette vardır.
Bu yuzden kullanılabılecek durumda yetıskın kıyafetlerını nereye yollamamı onerırsınız. Bır suru erkek takım elbısesı ceketler pantalonlar kadın gomlek etek pantolonları takımları ve spor kıyafetlerde var. Onerılere acıgım ama ıstıyorum kı mesela ıhtıyacı olan unıverstede okuyan genclere fln gıtsın bu kıyafetler bı ıs yerınde ıs gorusmesınde gıysınler
Bılenler aracı olabılıcek olanlara cok sevınırım
Canım benim eltimin öğrenci evleriyle bağlantısı var.Yani okuttukları öğrenciler var.İstersen sorarım varsa adres yazarım özelden.İstersen belediyelerin Aile destek ünitelerinede verebilirsin onlarda fakirlere veriyor.
Arkadaslar umuyorumki bize yardimci olursunuz...
Giyinmedigimiz kiyafetleri veya kullanilmayan oyuncaklari nereye gönderebiliriz??Cöpe atmaktansa yardima muhtac olan ailelere, cocuklara bagislamak istiyoruz...
Internette ablamla beraber arastirma yaptik ama tam olarak birsey bulamadik...
Insallah sizler bize yardimci olabilirsiniz..a.s.
ben belediyeyi aradım izmirde depolarımız dolu alamayız dediler :1shok:
bir derneği aradım oralı olmadılar
şaşırdım heralde kimsenin ihtiyacı yok diye CADIARZU
Bende bir öğretmen olarak okullara gönderebilirsiniz diye düşünüyorum. Benim çaliştiğim okulada gönderebilirsiniz. Gecekondu mahallesi ve inanin çok gereksinimleri var. özelinize isterseniz okul adresimi yollayabilirim.
SEVGİ ATABAY.........OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENİ
Ben İzmir Ege Üniversitesi mezunu okul öncesi öğretmeniyim.Çocuklarımızın çoğu göçerlerin çocuklarıdır.. hayvancılıkla ya da odunculukla uğraşırlar.. okulumuzdaki çocukların çoğunun ayağında bir çorap bile yoktur.. içlerine giyecek bir külotları bile olmuyor.. bunun yanı sıra ne bir boya, ne de bir kalemleri var.. bizler öğretmen olarak kırtasiye malzemeleri alıyoruz ama çoğu zaman yetmiyor.. sınıfımda bir oyuncak bebek, bir kamyon var.. ve 20 tane çocuğum bunları paylaşmak zorunda.. sınıfımda lego ve plastik bloklar var bol bol.. 4 sınıf var. sabahçı ve öğlenci olarak ikiye ayrılıyor.. bir bebek geliyorsa sınıfa hem sabahçı öğretmenin çocukları hem de öğlenci öğretmenin çocukları kullanıyor.. yaklaşık 40 çocuk bir kamyonu kullanıyor. Okulumda yaklaşık 160 çocuk var..İzmirde staj yaptığım okullarda çocukların çoğunun pastel boyaları, kuru boyaları, hamurları, yapıştırıcıları vb. okullarda kalıyordu. bir sürü bebeği, kamyonu kostümleri, drama kıyafetleri, eğitici oyuncakları vs. olan sınıflar biliyorum... yeni oyuncaklar ya da boyalar alınmasana gerek yok.. yeni kıyafet vs. alınmasına gerek yok.. eskilerden bile bir şeyler gönderebilinirse hem ben çok mutlu olurum hem de çocuklarım...sevgi.atabay@gmail.com 0507 215 85 73
EVREN ANAOKULU EVREN MAHALLESİ EVREN TOPLUM Merkezi SİİRT.
kitap varsa elinizde bir öğretmen olarak ben de okuluma isteyebilirim.muş ta çalışıyorum ve yardıma ihtiyacı olan o kadar çok öğrenci var ki. özellikle ilköğretim seviyesınde (1-5 sınıf ) hikaye kitaplarınız varsa ve gönderirseniz inanın çok mutlu olurum.özelden yazabilirsiniz.şimdiden çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?