• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kullanıcının eski açtığı konuları nasıl görebilirim

beutsa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2014
531
720
133
34
Bursa
porfilden önceden açtığı konular diye bir bölüm vardı şimdi ise yok
nerden ne şekilde bakabilirim

kişinin profiline tıklayın>mesajlar kısmına tıklayın>açılan sayfanın en altında ... tarafından açılan tüm konuları arattır..

şeklinde..

Slm,neden konular sondan başa ilerliyor? Örneğin her hangi bir konuya girdiğimde en eski tarihten yeniye doğru devam ediyorum.Normali yeniden eskiye ilerlemek değil mi?

Slm,neden konular sondan başa ilerliyor? Örneğin her hangi bir konuya girdiğimde en eski tarihten yeniye doğru devam ediyorum.Normali yeniden eskiye ilerlemek değil mi?
İlk sayfayı gormezsen konunun ne olduğunu nasıl okuyacaksın?

Konu başlığı belli! Sanırım doğru anlaşılamadım. Konuyu açtığımda,örneğin 2009 tarihinden başlıyor neden yeni bildirimler başta değil de en sonda?

Konu başlığı belli! Sanırım doğru anlaşılamadım. Konuyu açtığımda,örneğin 2009 tarihinden başlıyor neden yeni bildirimler başta değil de en sonda?

son mesaja gelene kadar konunun nasıl ilerlediğini anlamanız için ilk mesajlar önde diye tahmin ediyorum..

üstelik konu başlığına aldanmayın içerik bambaşka olabilir..

porfilden önceden açtığı konular diye bir bölüm vardı şimdi ise yok
nerden ne şekilde bakabilirim
Üyenin profiline gidiniz ve hakkında bölümünü tıkladığınızda sayfanın en altında etkileşim yazan yerde bu üye tarafından açılan tüm konuları gör dediğinizde size bu üyenin açtığı bütün mesajlar yeni tarihten eskiye doğru sıralanacaktır.Gösterilme sayfa sayısı ise 10 sayfadır.Üye 10 sayfadan daha çok konu açmış ise çok daha önce açılan konularını görmek içinse 10. sayfanın el altında daha eski mesajları bul yazmakta.Onu tıklayarak çok daha öncesinide görebilirsiniz. :KK39::KK39:

Açtığı konuları değilde yazdığı bütün cevapları görmek isterseniz bu kez
".... tarafından gönderilen tüm içeriği arattır" seçeneğine tıklamanız yeterlidir..

Back