Kullanıcı Profili Şekillendirme - KK Kulüp Kart Sahipleri

ya ben neden arka plan yaptığım zaman,resimden kare kare onlarca oluyo??? neden gif olarak kaydetmeme rağmen çoğu arka plan hareket etmiyo????

Gifin hareket etmemesinin nedeni 'ağırlığının' ve boyunun büyük olması olabilir...

Resimle açıklayacak olursak;

KK albümümüzün bize verdiği limitler;

Bu limitlerin dışında olan, örnek olarak aşağıdaki gibi bir resmi yüklemek istersek;

Örnek resim 800x600 boyutlarında,422 kb ağırlığındadır...

Resmin ağırlığı ve boyu,kk albüm limitlerinin çok üzerinde olduğundan sistem tarafından otomatik olarak küçültülecek,dolayısıyla da son resimde görüldüğü gibi,hareket etmeyecektir...

Son düzenleme:

bunun cevabı ne kadar ekmek o kadar köfte sanırımm
ee bizde de olmayınca böğle
şakkıdı

Sayfanın en altında "Profil dizaynı önizleme" diye bir alan var ordan veya Ön izleme butonuna basarak sayfanızın nasıl görüneceğini görebilirsiniz.

bende bu dediklerinizin hiçbiri yok , ne resim koyabiliyorum ne de herkes tarafından görülebilir bir msj yazabiliyorum .. nedennnnn :çok üzgünüm:

]Evet bu özellik sadece KK Pro (KK kartı olan) üye grubu içindir

o kart nasıl alınıyo bilen varmı acaba....?

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-yenilikler/284575-kk-kart-uyelik-hakkinda.html
Linke tıklar mısınız?Kartı nasıl alacağınızdan kaça alacağınıza kadar hertürlü bilgi mevcut.

kızlar selamlar..gecen hafta kart başvurumu yaptım faket..kartım hala gelmedi. :bbo: ben kimlen konuşcam yahu..bana bi yardım...
Merhaba,
irtibata geçmeniz gereken kişi Kazen,başvuru sırasında size verilen bir yazışma adresi vardır,ister o adresten ister özel mesajla kendisine ulaşabilir,gerekli bilgiyi alabilirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=476

slm herkese ben iki hafta önce üye oldum belki burdan güzel arkadaşlıklar edinirim diye ama bulamadmsohbet odasınada girdim baya üye var hepsi önceden birbirlerini tanıdıkları için aralarına girmek biraz zor bazen slm bile alınmıyo:) neyse genede burdaki bütün bayanlara hayırlı günler bol neşe ve mutluluklar diliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…