• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Kullanıcak olsanız gözlük mü ? lens mi ?

Kullanıcak olsanız gözlük mü ? lens mi ?

• gözlük

OY: 41 57,7%
  • lens

OY: 30 42,3%

• Ankete Katılan
    71
İkisi de değil :P İkisini de kullandım ama alışamadım, gözlüğümü sürekli kullanmam gerekirken sadece akşamları kullanıyorum.

Gözlüğüm var bazı derslerde takıyorum. Ama numaram büyürse günlük hayatta takmam gerekirse lens takardım. Gözlük bana hiç yakışmıyor valla

Dışarıda çoğu zaman lens kullanıyorum. Evde de gözlük takıyorum dinlerdirmek amacıyla.

Lens belli süreden sonra kullanılamıyor biliyorum ki, artık uzun yıllar lens kullananlar genel olarak gözlük ağırlıklı kullanıma geçiyor malesef ki.. Retinada incelme, lense karşı alerji tarzı durumlar oluşuyor. Yoksa kim sürekli gözlük takmak ister ki bilmiyorum, doktorlar sürekli takıyor ona da kimse sanırım anlam verememiştir. :KK11:

Gözlerim miyop,gözlükte kullandım lenste.Uzun yıllar lens kullandıktan sonra tekrar gözlüğe geçmek istedim ancak gözüm bir türlü alışmadı ve maalesef hala lens kullanıyorum,ileri de çizdirmeyi düşünüyorum.

gözlük kullandım senelerdir ama ekimden beri lense geçtim. bu ne rahatlıkmış arkadaş yav

Back
X