• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Kullanıcak olsanız gözlük mü ? lens mi ?

Kullanıcak olsanız gözlük mü ? lens mi ?

• gözlük

OY: 41 57,7%
  • lens

OY: 30 42,3%

• Ankete Katılan
    71
Gözlük kullanmaya başladım ama alışamadım :( Lens de kullanması çok zormuş :( o yüzden gözlüğe devam :(

Gözlük,zaten gözüm bozuk gözlük kullanıyorum.

gözümün biri 2.5 biri 3 şeffaf lens kullanıyorm 5 yıldır hiç sıkıntı da yaşamadım sadece ilk birkaç gün zor o kadar.. gözünde hiç birşey yokmuş gibi sanki süper yanı

her ikisinide kullanmış biri olarak kesinlikle gözlük.. gözlük sevmediğim için lens almıştım gözlükçüm gözlüğü methetti durdu ve kendide gözlük takıyordu iyi bir şey olsa ben takarım vs... diye söylendi ama ben gözlük sevmediğim için lens aldım hiç memnun kalmadım ve hiç kullanışlı değil... hıı arada süs olsun diye renkli lens olabilir ama derece amaçlysa kesinlikle gözlük...

gözlük çünkü lensle hergün uğraşamam. birde onun düşme riski var. minnacık birşey zaten. sibi üstüne basarsa çıt kırıldı.

Gõzlûk kullanirdim ki iki kere verdiler birini biraz kullandim birini ise almadjm ama tekrar gidicem lens ince is kullanamam ben yA

Back
X