Bu kremi tek geçerim Eskiden avon kullanıodum Elleri acayip çatlayan bi arkadaş almış önce bundan Sonra ben de aldım özdilekten Orda 2si 5 tl kampanya oluo sadece orda amalmaz: İşte kız hiçbi kremden bu kadar memnun kalmadım diodu Haklıydı sürdüm ellerimi yıkasam dışarı çıkıp akşama kadar gezsem bile ellerim hala yumuşacıktı ve üstüne üstlük gül kokuolardı mis gibiopuyorumnanaktan El vücut kremi var meyveli arkonun onu yüzüme kullanıyorum arada Annem şeftali mi yedin diyo sırnaşık şey Arkonun asıl el kremi bu arkadaşlar O meyvelilerin etkisi geçio bunun yumuşaklığı geçmio Deneyin aradaki farkı görün Pişman olmazsınızkaydirigubbakcemile5
acaba bu el kremini yüze de kullansak nolur?kokusunu ve verdiği yumuşaklığı çok beğendim de..kaydirigubbakcemile2
Resmini bulamadım ama Avon care dry so skin kullanıyorum :)
acaba bu el kremini yüze de kullansak nolur?kokusunu ve verdiği yumuşaklığı çok beğendim de..kaydirigubbakcemile2
kızlar bu el kremleri ayagada surulur mu
bende canım kaydirigubbakcemile5
nivea soft fanatiğiydim ama en son aldığım arko nem fındık vanilyalının kokusuna ve yumuşaklığına bittim gerçekten! sanki bütün gün bulaşıktan çıkmıyormuş gibi hemen kuruyan pütürleşen, bir el yapım var, süper geldi... vanilya kokusuna bayılırım zaten, fındık kokusu çok az hissediliyor, çok güzel bir bütünlük olmuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?