Kullandmz el Kremlerini Paylaalm(resimli)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

acaba bu el kremini yüze de kullansak nolur?kokusunu ve verdiği yumuşaklığı çok beğendim de..kaydirigubbakcemile2

acaba bu el kremini yüze de kullansak nolur?kokusunu ve verdiği yumuşaklığı çok beğendim de..kaydirigubbakcemile2

bence yüzünün tipine göre bir ürün almalısın canım.çünkü her krem yüze iyi olmuyor. mesela yağ bazlı ürünler göz çevrende yağ bezesi yapabilir.

kızlarrr delırmeyın be ele sürulen yuze sürülmezzzzzzzzzzzzzzzz sakınnnnnnnnnnnnn estetısyenım ben bu arada atladım hmen..kaydirigubbakcemile2

tamam tamam polemik yapmayın arkoyu arıyım da bunun aynısının yüz için olanını yapsın göndersin bana kaydirigubbakcemile3

Ben Avon Gliserinli Krem Kullanıyorum Fiyatı Her Katalog Değişiyor Ama Ben ındirimdeyken Almıştım
3 tanesi 10 ytl :lepi:

bende bundan kullanıyorumm çok memnunum :lepi:

kızlar dalan diye bir marka var el kremini kesinlikle tavsiye ederim. zeytinyağından yapılıyor ama sürer sürmez krem hissi geçiyor yağlılık falan hiç yapmıyor sadece çok hoş bir koku ve acayip bir yumuşaklık kalıyor hiçbir yağlılık ıslaklık olmuyor.
ben set halinde 5 tane 20 ml çanta boyu, 1 tane 250 ml krem, 1 kutu yoğun nemlendirici, 1 kalıp sabun, 1 şişe sıvı sabuk ve bir ipek kese aldım 20 tl tuttu. şiddetle tavsiye ederim. sabunu sivilce ve saç dökülmesine iyi geliyormuş. sıvı sabun duş jeli olarak da kullanılabilirmiş. ama tek başına kremi yeter mükemmel bir şey

Son düzenleme:
bende oriflameden hand cream die bişey var onu kullanıyorum tırnak kenarındaki çıkan etleri felan iyi edip çıkmasını engelliyo

Resmini bulamadım ama Avon care dry so skin kullanıyorum :)

Uzun zamandır bu kremi kullanıyorum.. Kokusu da çok güzel.. Vazgeçilmezim oldu..

kuzuuuuuuum çok mu beğendin yirimopuyorumnanaktan Ama yüze sürme bebişim ben onu briyantin yerine elektriklenmesin die bi parça alıp elimde dağıtıp saçıma sürüorm:jeyyar:

nivea soft fanatiğiydim ama en son aldığım arko nem fındık vanilyalının kokusuna ve yumuşaklığına bittim gerçekten! sanki bütün gün bulaşıktan çıkmıyormuş gibi hemen kuruyan pütürleşen, bir el yapım var, süper geldi... vanilya kokusuna bayılırım zaten, fındık kokusu çok az hissediliyor, çok güzel bir bütünlük olmuş :)

vanilyaa :asigim: eminim ki süperdir kaydirigubbakcemile5
bide buycu arkadaşımzn eklediğini merak ettm...bi çıkıp almak gerek :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…