bogurtlenliyi dene kuzum ya enfes bir kokusu var ...surdugumde ellerimi yiyesim geliyordu =)delikafadulden
kanka ben sıkıldım ondan:umursamaz:başka alıcamhihoyyyt
kanka al o zaman deneme maksatlı tavsiye ederim yaniyerimsenibenaynen valla livcim hihoyyyt
ben bşka kullanmadgm için cesaret edemiodum knka degştrmeye benneyaptımki
böle fkr edinnce alasım geliyo ama kaydirigubbakcemile5 yerimseniben
avonun el kremlerini çok övüyolar zaten,ama markaya karşı antipatim olduğu için denemedim tuçem:sinifsinif:kızlar fotograf çekemedim ama avonun far away kremini kullanıyorum, hediye gelmişti fiyatını bilmiyorum ama elde yağlı bir his bırakmıyor, çok seviyorum ben, kokusu da hoş zemuszemus
ve 3 sene önce düşünyanlıs mı okudum 110 mu fiyatı asom kafamçokkarıştı vay anası sasırdım :1shok:
avonun el kremlerini çok övüyolar zaten,ama markaya karşı antipatim olduğu için denemedim tuçem:sinifsinif:
haklısın canım ben kullanmadım ama sıkan arkadaşlarım süper kokuyoduyerimsenibenCanım kesinlikle avona benim de antipatim var ama kremleri ve parfümleri hiç fena değil kaydirigubbakcemile2
annemde bu markanın el ve ayak kremlerini kullandı ablacım başarlı gerçekten
Ben de Neutrogena kullanıyorum ASOM..çok memnunun tavsiye ederim...10.TL civarında fiyatı da...hatta ayak kremim de bu marka...yerimseniben
eczane ürünü,süper bi kremdir bu isabetli bi seçimvereliniortak
canım hiç sevmem krem sürmeyi,heves eder alırım ama sürmem sürekli:umursamaz:niveanın bu kremini kullanmıştım tabi tam bitirmedim:)ama buda güzeldirkızlar yağlı hissi bırakmayan sıkılaştırıcı bi krem var mı önerebileceğiniz??
canım bende aynen hiç semem:umursamaz: pek ihtiyacımda yok ama arada bir kullanmak için şöyle hafif birşey alayım diyorum teşşekkür ederim ilgin içinopuyorumnanaktan_AsO__ [B .!.:canım hiç sevmem krem sürmeyi,heves eder alırım ama sürmem sürekli:umursamaz:niveanın bu kremini kullanmıştım tabi tam bitirmedim:)ama buda güzeldir[/B]
evet bepanten çok iyi eller için.doktor bir aile dostumuz var o hep onu kullanır ve tavsiye ederellerim kurumaz benim fazla kışın bazen kullanırım soğuklarda genelde avonun gliserinlisi evde olur zaten.
ilaç firmaları bırakıyor arasıra hastaneye numuneler neutrogena falan. bir de bepanten çok iyi geliyor ellere.
canım bende aynen hiç semem:umursamaz: pek ihtiyacımda yok ama arada bir kullanmak için şöyle hafif birşey alayım diyorum teşşekkür ederim ilgin içinopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?