- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
Bugün benim de bakım günümKızlar bugün zeytin yağını kaynatıp soğumaya bırakıcam sonra saçıma sürücem 1 2 saat bekleticemmiss gibi sonra manikürümü yapıcam bir manikür seti aldım 5 TL ye i gratisten Eki Görüntüle 2562947 daha öncede kullandım beğeniyorum manükürü yapıp tırnak ve eli besliyor ölü deri arındırıyorum üstüne onu sürerim aldığım kür şu
Eki Görüntüle 2562946
Pazar günü candır ya ilaç kullanmasam özel bölge agda yapmam lazım ama 2 3 gün geçiştiricemBugün benim de bakım günüm
Ne ilacı mantar falan mi . Benim de ala ala bazı yerler boşluk oldu dur bende sarımsak deniyim. Bozdum yapısını herhalde eskiden daha doluydu . Bugün saç maskesi de yapicam banyo sonrası da keratinli spray ve mucizevi yağ sürerimPazar günü candır ya ilaç kullanmasam özel bölge agda yapmam lazım ama 2 3 gün geçiştiricemkaşlarıma sarımsak sürmeyi düşünüyorum seyrek değilde ala ala bozdum boşluk var belki iyi gelir hergün yatmadan kaşlara sürüp yatıcam.
Yok şükür mantar değilde sistit olmuşumNe ilacı mantar falan mi . Benim de ala ala bazı yerler boşluk oldu dur bende sarımsak deniyim. Bozdum yapısını herhalde eskiden daha doluydu . Bugün saç maskesi de yapicam banyo sonrası da keratinli spray ve mucizevi yağ sürerim
Konuya sonradan pat diye dahil oldum gibi olacak ama ben de geçen ay dove almıştım. Evet kokusu güzel ama bence hiç bir işlevi yok. Ter kokusunu giderme konusunda hiç bir şey yapmadı. Nivea black and white kullanıyorum. Hem kokusu güzel hem de asla ter kokusu yaptırmıyor. Daha iyisini bulana kadar ki başka marka denemem kolay kolay bu çok iyiDove çooookk seviyordum sampuan saç kremi deodorant kullanıyordum efsane kokuyordu ama eskisi gibi o kokusu yok diye almadım bidaha bende rexon siyah beyazlar için 2 şişe aldım indirimde 12.tl idi
Geçmiş olsun canım. Deneyeyim o zaman kesin. Ben kas kalemi kullanmıyorum henüz ama almayı düşündüm bir ara. Ben de neutrogena maskesini kullaniyorumYok şükür mantar değilde sistit olmuşumilaç aldım işte sabah..
Sarımsak çok işe yarıyor diyorlar mutlaka dene ben çok istikrarlı gitmeyi düşünüyorum çok bozuldu kaş farı yada kaş kalemi olmadan çıkamaz oldum.
kesinlikle black and white serisi çok kurtarıcı niveanında denemek lazım :)Konuya sonradan pat diye dahil oldum gibi olacak ama ben de geçen ay dove almıştım. Evet kokusu güzel ama bence hiç bir işlevi yok. Ter kokusunu giderme konusunda hiç bir şey yapmadı. Nivea black and white kullanıyorum. Hem kokusu güzel hem de asla ter kokusu yaptırmıyor. Daha iyisini bulana kadar ki başka marka denemem kolay kolay bu çok iyi
yap kuzu yap süper hissediyor insan :)Sizi kiskandim ben de sac bakimi falan yapiyim bari bugun:) saclarimin acayip bakima ihtiyaci var... dun manikur yaptirmistim bende ama kedinin dedigi tarz el maskesi de mantikli geldi, tirnak etlerim kuruyunca kopariyorum nemli tutmam lazim:) yeri gelmisken hemen manikurumu de paylasiyim:))
Eki Görüntüle 2563026
Tesekkurler artemisciiimyap kuzu yap süper hissediyor insan :)
tırnaklar ve ellerin de çok bakımlı çok beğendim♥
Mermer desenine bayıldım!Sizi kiskandim ben de sac bakimi falan yapiyim bari bugun:) saclarimin acayip bakima ihtiyaci var... dun manikur yaptirmistim bende ama kedinin dedigi tarz el maskesi de mantikli geldi, tirnak etlerim kuruyunca kopariyorum nemli tutmam lazim:) yeri gelmisken hemen manikurumu de paylasiyim:))
Eki Görüntüle 2563026
Valla pürü pak oldukGünlük bakımlar tamam haftasonu yaptığım bakım da tamam :) mis gibi aklandik paklandk
Benim de ellerim manükürr çok alışık çok etleniyor 10 günde bir manikür şart yani öyle diyimTesekkurler artemisciiim❤ Aslinda berbattilar da manikur yaptirinca kendilerine geldiler:)
maskeyi ne sıklıkla yapiyosun kuzu bende yeni saç ürünlerimi denedim yağ bakımı yaptım bugunValla pürü pak oldukben saç maskesini bekletirken manikürümü yaptım duşa girdim çıktım biraz birşeyler atıştırdım ay yatakta dizi seyrederken bir uyumuşum şuan uyandım geçmiş olsun inşallah sabah 4 de uyumam
Ayyy ben de yapiyim bari felaket su an saclarimin uclari. Hindistancevizi yagi var evde onu isitiyim bari:)Bu arada saçlarım efsane yumuşak oldu bu zeytin yağını 3 haftadır düzenli yapıyorum yıllardır arada yapmama rağmen sonuç alıyordum ama şuan pamuk gibiler. ❤
bende onu kullandım yeni aldım cuma günü bugün de denedim:)Ayyy ben de yapiyim bari felaket su an saclarimin uclari. Hindistancevizi yagi var evde onu isitiyim bari:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?