• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Kullandıklarım - fikir alışverişi -

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Saca surup her gun duzlestiriciyle uzerinden gecersek fon etkiside yaratabilir diye dusunuyorum🌹
Tamm gonderdigin linki alicim
Kefil oldun Begenmezsek para iademizi sen yapicin 🧟‍♀️
Nasıl kullanıldığını anlattım öyle kullanılması gerekiyor ama yıkadıktan sonra düzleştirerek erki verebilir denemedim valla 😁 ben kefilim 2 ay kullandım bak yine sipariş ettim hadi hayırlısı olsun ❤️

Dove çooookk seviyordum sampuan saç kremi deodorant kullanıyordum efsane kokuyordu ama eskisi gibi o kokusu yok diye almadım bidaha bende rexon siyah beyazlar için 2 şişe aldım indirimde 12.tl idi
Evet eski döve mavisi çok iyiydi. Bende siyah beyaz kullanıyorum birde shower fresh memnunum

Nasıl kullanıldığını anlattım öyle kullanılması gerekiyor ama yıkadıktan sonra düzleştirerek erki verebilir denemedim valla 😁 ben kefilim 2 ay kullandım bak yine sipariş ettim hadi hayırlısı olsun ❤
Hadi insallahh bendede oyle olur💕
Bide Bana ayriyeten salaga anlatir gibi anlatirmisin 🤣

Hadi insallahh bendede oyle olur💕
Bide Bana ayriyeten salaga anlatir gibi anlatirmisin 🤣
Esfrallah canısı. ❤️
Bak şimdi önce eline bir eldiven geçir. Saçlarını tara saç diplerine gelmeden başla saçlarına sürmeye her yerine bunu balkonda yap çok ağır bir kokusu var çünkü. Bütün saçına sürdükçe sonra balkonda dolan ki koku sana sirke gelmesin gözlerinden fıldır fıldır yaş gelecek bikere 😁 5 dk sonra saçını ör topla tülbent tak ve 24 saat kalacak saçında mümkünse evden pek çıkmayacağın bir gün yap. Ertesi gün 24 saat sonunda yıka bitti. 2 haftada bir aynı şekilde kullan. Asla saçın açık yatma yatağa ağır kokulu yaramazsın. 1 2 kullanımdan sonra saçlar daha ipeksi oluyor ve uzama gözlemlemeye başlıyorsun 1 ay sonunda. Hafta bir yapsam nolur dersen bunu kuaför araldaşıma sordum saçı yorma 2 hafta bir yeterli dedi ben 10 günde bir yaptım itiraf edeyim. Çok memnun kaldım. Aklına soru takılırsa dm den yazarsan cevaplarım memnuniyetle.

Esfrallah canısı. ❤
Bak şimdi önce eline bir eldiven geçir. Saçlarını tara saç diplerine gelmeden başla saçlarına sürmeye her yerine bunu balkonda yap çok ağır bir kokusu var çünkü. Bütün saçına sürdükçe sonra balkonda dolan ki koku sana sirke gelmesin gözlerinden fıldır fıldır yaş gelecek bikere 😁 5 dk sonra saçını ör topla tülbent tak ve 24 saat kalacak saçında mümkünse evden pek çıkmayacağın bir gün yap. Ertesi gün 24 saat sonunda yıka bitti. 2 haftada bir aynı şekilde kullan. Asla saçın açık yatma yatağa ağır kokulu yaramazsın. 1 2 kullanımdan sonra saçlar daha ipeksi oluyor ve uzama gözlemlemeye başlıyorsun 1 ay sonunda. Hafta bir yapsam nolur dersen bunu kuaför araldaşıma sordum saçı yorma 2 hafta bir yeterli dedi ben 10 günde bir yaptım itiraf edeyim. Çok memnun kaldım. Aklına soru takılırsa dm den yazarsan cevaplarım memnuniyetle.
Cok saol canim o kadar agirmi ya. Gece yanimda uyuyan 2 yasnda kizim var koku onu rahatsiz edebilir o zaman

Kozmetige maasini yatiranlar burda mi bulusuyo:)) ben de bugun first aid beauty’nin nemlendiricisiyle sephora collection’dan rose gold rengi bi maske aldim. Sirf rengi guzel diye aldim, nemlendirici galiba:KK70:
Güle güle kullancanim. Sephora burada pahalı olduğu için hiç biseyini denemedim ama maskara ve goz kalemini denemek isterdim (:

Güle güle kullancanim. Sephora burada pahalı olduğu için hiç biseyini denemedim ama maskara ve goz kalemini denemek isterdim :-)
Valla kendi markasi burda baya uygun, 5$’di maske. Yani tlye cevirince gene uygun olmuyo da 5 lira gibi dusun burda yasayan icin:) kozmetik burda uygun ya amerikanin en sevdigim tarafi bu olabilir:)

Kozmetige maasini yatiranlar burda mi bulusuyo:)) ben de bugun first aid beauty’nin nemlendiricisiyle sephora collection’dan rose gold rengi bi maske aldim. Sirf rengi guzel diye aldim, nemlendirici galiba:KK70:
Burdayız 😁 ben de ya paketi güzel diye bile alıyorum bazı şeyleri 😁 mesela benim tek kullanımlık maskelere zaafım var 10 15 TL geleli 7 8 TL ye varsa Allahım bedava sanıp istiyor alıyorum 😂

Bilmem mi, hem kazik hem de magazada bisey denemeye kalksan sephora’nin calisanlari surekli huzursuzca dibinde. Sanki yicez testerlari:işsiz:
Hayatta en nefret ettiğim şey ya bir yerde başımda çok duran olursa çıkıyorum yada pek muhttap olmuyorum yazık çalışıyorlar aldıkları prim yüksek zaradan falan biliyorum ama yani bir nefes aldır ya sanki çalıcam gibi mualeme.

Kızlar bugün zeytin yağını kaynatıp soğumaya bırakıcam sonra saçıma sürücem 1 2 saat bekleticem 😁 miss gibi 😍 sonra manikürümü yapıcam bir manikür seti aldım 5 TL ye i gratisten
15757984935633139603577108438372.jpg
daha öncede kullandım beğeniyorum manükürü yapıp tırnak ve eli besliyor ölü deri arındırıyorum üstüne onu sürerim aldığım kür şu :KK24:

15757984854894910255130891988632.jpg

Back