• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Kullandıklarım - fikir alışverişi -

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ben bı göz kalemi bile olsa gündüz vakti sürüyorum :KK70: saç uzatma tavsiyesi var mı kedi
Valla var dediğim gibi önceden de ben keratin aldım çok faydasını gördüm her gördüğüme tavsiye ediyorum açıkcası hatta öğlen işte 2 li 36 TL ye sipariş ettim 😂😁
Şuraya link koyayım bakın derim.
Bu keratin 2 haftada bir diplere tam gelmeden bütün saça boy gibi sürün ve kuruyunca toplayıp tülbent le geziyorum ve 264 saat kalması şart. Çok acı kokuyor gözleri yaşartıyor balkon gibi açık alanda pek dışarı çıkmayacağını bir gün yapın gecede tülbent le yatılmalı ağır kokuyor çünkü ama kuaförüme 2 ay sonra bile gidince çok uzamış saçların dedi düşün, hem uzatıyor hem yumuşatıp patlatıyor ilk denemede fark görünüyorsun.

Link.
BİO KERATİN GOLD 700 Ml x2 Adet Brezilya Fönü %100 ORJINAL 98,00 TL yerine 36,99 TL

Valla var dediğim gibi önceden de ben keratin aldım çok faydasını gördüm her gördüğüme tavsiye ediyorum açıkcası hatta öğlen işte 2 li 36 TL ye sipariş ettim 😂😁
Bu keratin 2 haftada bir diplere tam gelmeden bütün saça boy gibi sürün ve kuruyunca toplayıp tülbent le geziyorum ve 264 saat kalması şart. Çok acı kokuyor gözleri yaşartıyor balkon gibi açık alanda pek dışarı çıkmayacağını bir gün yapın gecede tülbent le yatılmalı ağır kokuyor çünkü ama kuaförüme 2 ay sonra bile gidince çok uzamış saçların dedi düşün, hem uzatıyor hem yumuşatıp patlatıyor ilk denemede fark görünüyorsun.

Link.
BİO KERATİN GOLD 700 Ml x2 Adet Brezilya Fönü %100 ORJINAL 98,00 TL yerine 36,99 TL
bunu almaya korkuyorum nedense adhhgf

Link.
Bende biraz once buna bakiyodum 3. Lu paket var sampuan krem ve brezilya fonu diyor
Bide 2li sadece brezilya fonu olan paket var hangisini almak lazim?

Bende biraz once buna bakiyodum 3. Lu paket var sampuan krem ve brezilya fonu diyor
Bide 2li sadece brezilya fonu olan paket var hangisini almak lazim?
Açıkcası brezilya Fönünü biz evde yapamayız bence iyileşme ve uzama niyetiyle al bence tabi. 🤭 Ben ilk şampuan kremli seti aldım ama pek matah bir yanı yok şampuanın ve kremi tuzlu kremi hatta özelliği oymuş ben gereksiz buldum durup durur evde o yüzden 2 li kretin almanı tavsiye ederim. ❤️

ben kokulara çok hassaim korkuyom ondan sfghgf
koku demisken parfümün ne 😍
Hahahaha ya bende öyleyim ama tülbent ve balkonda 15 20 dk takılmak işi çözüyor 😁
Her telden parfüm kullanırım ama orijinal marka almadım hiç senelerdir ne yalan söylim çok pahalı doldurma var davit wolker dı galiba 2 net favori kokum var biri gece biri günlük için. Onun dışında parfümü kremlerim çok var severim deodarantlara bayılır hep paramı onlara dökerim 💗😁 asla deodarantsız yapamıyorum duş sonrası ekstra temizlik gibi 😁

noa benim çok hoşuma gidiyor
bide geçen gün yolda biri geçti bir koku ama bildiğin pembe selpak . çok hoşuma gitti

Hahahaha ya bende öyleyim ama tülbent ve balkonda 15 20 dk takılmak işi çözüyor 😁
Her telden parfüm kullanırım ama orijinal marka almadım hiç senelerdir ne yalan söylim çok pahalı doldurma var davit wolker dı galiba 2 net favori kokum var biri gece biri günlük için. Onun dışında parfümü kremlerim çok var severim deodarantlara bayılır hep paramı onlara dökerim 💗😁 asla deodarantsız yapamıyorum duş sonrası ekstra temizlik gibi 😁
aynen deodorant bende çok severim duş sonrası evde bile sıkarım ben sfghg

Açıkcası brezilya Fönünü biz evde yapamayız bence iyileşme ve uzama niyetiyle al bence tabi. 🤭 Ben ilk şampuan kremli seti aldım ama pek matah bir yanı yok şampuanın ve kremi tuzlu kremi hatta özelliği oymuş ben gereksiz buldum durup durur evde o yüzden 2 li kretin almanı tavsiye ederim. ❤
Saca surup her gun duzlestiriciyle uzerinden gecersek fon etkiside yaratabilir diye dusunuyorum🌹
Tamm gonderdigin linki alicim
Kefil oldun Begenmezsek para iademizi sen yapicin 🧟‍♀️

Back