- 10 Ekim 2016
- 1.830
- 1.663
- 133
- Konu Sahibi KedidirKedii
Tras kolonyasi olurmu pekikolonya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tras kolonyasi olurmu pekikolonya
hiç denemedim hangi marka highlighterTras kolonyasi olurmu peki
Essence Dortlu ama birtanesi kirildi bugun dokmeye kiyamiyorumhiç denemedim hangi marka highlighter
Valla var dediğim gibi önceden de ben keratin aldım çok faydasını gördüm her gördüğüme tavsiye ediyorum açıkcası hatta öğlen işte 2 li 36 TL ye sipariş ettimben bı göz kalemi bile olsa gündüz vakti sürüyorum saç uzatma tavsiyesi var mı kedi
bunu almaya korkuyorum nedense adhhgfValla var dediğim gibi önceden de ben keratin aldım çok faydasını gördüm her gördüğüme tavsiye ediyorum açıkcası hatta öğlen işte 2 li 36 TL ye sipariş ettim
Şuraya link koyayım bakın derim.
Bu keratin 2 haftada bir diplere tam gelmeden bütün saça boy gibi sürün ve kuruyunca toplayıp tülbent le geziyorum ve 264 saat kalması şart. Çok acı kokuyor gözleri yaşartıyor balkon gibi açık alanda pek dışarı çıkmayacağını bir gün yapın gecede tülbent le yatılmalı ağır kokuyor çünkü ama kuaförüme 2 ay sonra bile gidince çok uzamış saçların dedi düşün, hem uzatıyor hem yumuşatıp patlatıyor ilk denemede fark görünüyorsun.
Link.
BİO KERATİN GOLD 700 Ml x2 Adet Brezilya Fönü %100 ORJINAL 98,00 TL yerine 36,99 TL
Bio Keratin Gold Saç Düzleştirici Keratin Bakımı 2 x 700 ML Fiyatları ve Özellikleri
Bio Keratin Gold Saç Düzleştirici Keratin Bakımı 2 x 700 ML en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.urun.n11.com
Çok! Bayılırım bende üstüne sadece bol maskaralı bir makyaj yaparım öf.bordo rujda çok asil değil mi ama
Dökme azar azar toz halinde kullanmaya çalış başka bir kaba boşaltarak?Essence Dortlu ama birtanesi kirildi bugun dokmeye kiyamiyorum
Niye bebunu almaya korkuyorum nedense adhhgf
Bende biraz once buna bakiyodum 3. Lu paket var sampuan krem ve brezilya fonu diyorValla var dediğim gibi önceden de ben keratin aldım çok faydasını gördüm her gördüğüme tavsiye ediyorum açıkcası hatta öğlen işte 2 li 36 TL ye sipariş ettim
Şuraya link koyayım bakın derim.
Bu keratin 2 haftada bir diplere tam gelmeden bütün saça boy gibi sürün ve kuruyunca toplayıp tülbent le geziyorum ve 264 saat kalması şart. Çok acı kokuyor gözleri yaşartıyor balkon gibi açık alanda pek dışarı çıkmayacağını bir gün yapın gecede tülbent le yatılmalı ağır kokuyor çünkü ama kuaförüme 2 ay sonra bile gidince çok uzamış saçların dedi düşün, hem uzatıyor hem yumuşatıp patlatıyor ilk denemede fark görünüyorsun.
Link.
BİO KERATİN GOLD 700 Ml x2 Adet Brezilya Fönü %100 ORJINAL 98,00 TL yerine 36,99 TL
Bio Keratin Gold Saç Düzleştirici Keratin Bakımı 2 x 700 ML Fiyatları ve Özellikleri
Bio Keratin Gold Saç Düzleştirici Keratin Bakımı 2 x 700 ML en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.urun.n11.com
ben kokulara çok hassaim korkuyom ondan sfghgfNiye be
Açıkcası brezilya Fönünü biz evde yapamayız bence iyileşme ve uzama niyetiyle al bence tabi. Ben ilk şampuan kremli seti aldım ama pek matah bir yanı yok şampuanın ve kremi tuzlu kremi hatta özelliği oymuş ben gereksiz buldum durup durur evde o yüzden 2 li kretin almanı tavsiye ederim.Bende biraz once buna bakiyodum 3. Lu paket var sampuan krem ve brezilya fonu diyor
Bide 2li sadece brezilya fonu olan paket var hangisini almak lazim?
Hahahaha ya bende öyleyim ama tülbent ve balkonda 15 20 dk takılmak işi çözüyorben kokulara çok hassaim korkuyom ondan sfghgf
koku demisken parfümün ne
aynen deodorant bende çok severim duş sonrası evde bile sıkarım ben sfghgHahahaha ya bende öyleyim ama tülbent ve balkonda 15 20 dk takılmak işi çözüyor
Her telden parfüm kullanırım ama orijinal marka almadım hiç senelerdir ne yalan söylim çok pahalı doldurma var davit wolker dı galiba 2 net favori kokum var biri gece biri günlük için. Onun dışında parfümü kremlerim çok var severim deodarantlara bayılır hep paramı onlara dökerim asla deodarantsız yapamıyorum duş sonrası ekstra temizlik gibi
Bildiğin pembe selpak hahahahahahahahahnoa benim çok hoşuma gidiyor
bide geçen gün yolda biri geçti bir koku ama bildiğin pembe selpak . çok hoşuma gitti
Bende bende hatta annem sinek ilacı gibi sıkma şunu sürekli deraynen deodorant bende çok severim duş sonrası evde bile sıkarım ben sfghg
kız valla öyle ama çok mis kokuyordu bulucam onu adhhfdBildiğin pembe selpak hahahahahahahahah
Evet kalitelidir ama mesela o dediğim doldurma markasından brii victoria secret diğer ismini bilmiyorum bu iki doldurma alıyorum abi ertesi gün bile kokuyorum yeterli bence.bende doldurma alıyorum hayatta vermem o kadar para
rexona ve Garnier tercih ediyorum bazen de doveBende bende hatta annem sinek ilacı gibi sıkma şunu sürekli der
Saca surup her gun duzlestiriciyle uzerinden gecersek fon etkiside yaratabilir diye dusunuyorumAçıkcası brezilya Fönünü biz evde yapamayız bence iyileşme ve uzama niyetiyle al bence tabi. Ben ilk şampuan kremli seti aldım ama pek matah bir yanı yok şampuanın ve kremi tuzlu kremi hatta özelliği oymuş ben gereksiz buldum durup durur evde o yüzden 2 li kretin almanı tavsiye ederim. ❤