- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi KedidirKedii
Şimdi gelir “ben sadece mac kullanıyorum” cular
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi gelir “ben sadece mac kullanıyorum” cular
Ya hhhahahahahahahahha aklımdan geçmedi değil biliyprmusun? Öyle bir kitle var ya valla hiç takıntım yok pazardan da ruj aldım Mac den de en ucuz yerden de sadece cild makamında belli başlı markalar dışına çıkmamŞimdi gelir “ben sadece mac kullanıyorum” cular
Süper fikir! Bunu yaparızKizlar burda indirimlerden de bizi haberdar edin.bari gratis watsons filan ... sizler ski takiptesiniz belliki
Topic hayirli olsn bu arada
tabisi cayim teşekkür ederizKizlar burda indirimlerden de bizi haberdar edin.bari gratis watsons filan ... sizler ski takiptesiniz belliki
Topic hayirli olsn bu arada
urban care şampuan ve saç kremini aldım ben daha dün. bide wet n wild kas maskarasi ,nude göz kalemiGratiste hala indirim var mesela saç kremleri elidorun büyük saç kremleri 12 13 TL idi güzel marka sampuanlar bile çok güzel indirimde bakın derim. ❤
Bugün gördüm aslında ama almadım açıkcası sen kullan bakalım bir yağlanma vs yapmazsa bende alırım.kızlar bee beauty organik sertifikalı seri çıkarmış deneyen var mı . indirimden 15e cilt sütünü aldım nasıl acaba
Ben gecen ugradm sac maskesni aldim kendi markasnin .Gratiste hala indirim var mesela saç kremleri elidorun büyük saç kremleri 12 13 TL idi güzel marka sampuanlar bile çok güzel indirimde bakın derim. ❤
highlighter burun dudak üstü bide elmacık kemik üstüne uygulanıyor üst kısma kapatıcı da göz torbalarının olduğu yereBende cok seviyorum makyaj ama agir yapamiyorm disarda pek hem esim hem tesetturluyum o sebepten ama 3 snedir calismiyorum evde cocgmu buyutuyorm evde bile kendi kendimeyken bile yaparim mutlu olurum ..
Ama su son.donemde cikan highleaghter yanls yazmis olabilirm ve kapatici urunlern nasl kullanldgna dair pek fikrim yok
Nude göz kalemine bayılıyorum bende kullanırım sürekli üstüne güzel bir aylaynır altına bebek pembesi ruj pembe allık hafif öff bayılıyorum öyle makyaj yapmayaurban care şampuan ve saç kremini aldım ben daha dün. bide wet n wild kas maskarasi ,nude göz kalemi
note allık Alicam ilerde şimdilik bronzer kullanıyorum nude göz kalemi de yeni aldım bakalım nasılNude göz kalemine bayılıyorum bende kullanırım sürekli üstüne güzel bir aylaynır altına bebek pembesi ruj pembe allık hafif öff bayılıyorum öyle makyaj yapmaya
Haylaayytıırrr yaz bacım daha kolay ben haylaytır zar zor kullananlardanım Bülent ersoy dönrbiliyorumBende cok seviyorum makyaj ama agir yapamiyorm disarda pek hem esim hem tesetturluyum o sebepten ama 3 snedir calismiyorum evde cocgmu buyutuyorm evde bile kendi kendimeyken bile yaparim mutlu olurum ..
Ama su son.donemde cikan highleaghter yanls yazmis olabilirm ve kapatici urunlern nasl kullanldgna dair pek fikrim yok
Bronzer tam kışlık aslında ama kışın kaavetine kapılmak bazen hoşuma gitmiyor mesela ben rujlarımı allık diye kullanırım pembe bordo az böyle sürüp fırçayla dağıtırım nemli çok hoşuma gidiyornote allık Alicam ilerde şimdilik bronzer kullanıyorum nude göz kalemi de yeni aldım bakalım nasıl
bordo rujda çok asil değil mi amaBronzer tam kışlık aslında ama kışın kaavetine kapılmak bazen hoşuma gitmiyor mesela ben rujlarımı allık diye kullanırım pembe bordo az böyle sürüp fırçayla dağıtırım nemli çok hoşuma gidiyor
kolonyaKizlar kirilan aydinlaticiyi nasil pressleyebilirim elimde alkol yok . Baska cozumu olan var mi