• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Kullandıklarım - fikir alışverişi -

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar bee beauty organik sertifikalı seri çıkarmış deneyen var mı . indirimden 15e cilt sütünü aldım nasıl acaba

Bende cok seviyorum makyaj ama agir yapamiyorm disarda pek hem esim hem tesetturluyum o sebepten ama 3 snedir calismiyorum evde cocgmu buyutuyorm evde bile kendi kendimeyken bile yaparim mutlu olurum ..

Ama su son.donemde cikan highleaghter yanls yazmis olabilirm 😂 ve kapatici urunlern nasl kullanldgna dair pek fikrim yok

Gratiste hala indirim var mesela saç kremleri elidorun büyük saç kremleri 12 13 TL idi güzel marka sampuanlar bile çok güzel indirimde bakın derim. ❤
Ben gecen ugradm sac maskesni aldim kendi markasnin .
Kizimla gttgm icin cok detayli gezemedim

Bende cok seviyorum makyaj ama agir yapamiyorm disarda pek hem esim hem tesetturluyum o sebepten ama 3 snedir calismiyorum evde cocgmu buyutuyorm evde bile kendi kendimeyken bile yaparim mutlu olurum ..

Ama su son.donemde cikan highleaghter yanls yazmis olabilirm 😂 ve kapatici urunlern nasl kullanldgna dair pek fikrim yok
highlighter burun dudak üstü bide elmacık kemik üstüne uygulanıyor üst kısma kapatıcı da göz torbalarının olduğu yere

Haylaayytıırrr yaz bacım daha kolay 😂 ben haylaytır zar zor kullananlardanım Bülent ersoy dönrbiliyorum 😂😂 😂

note allık Alicam ilerde şimdilik bronzer kullanıyorum nude göz kalemi de yeni aldım bakalım nasıl
Bronzer tam kışlık aslında ama kışın kaavetine kapılmak bazen hoşuma gitmiyor mesela ben rujlarımı allık diye kullanırım pembe bordo az böyle sürüp fırçayla dağıtırım nemli çok hoşuma gidiyor

Back