- 15 Kasım 2014
- 4.159
- 11.066
- 558
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
Her hafta pazar günü yavrummaskeyi ne sıklıkla yapiyosun kuzu bende yeni saç ürünlerimi denedim yağ bakımı yaptım bugun
tamamdır beybimHer hafta pazar günü yavrum
Bunun üzerine kiremit rengi tanımam :) ne zaman sürsen rengi sorulan cinstensaç maskesi kullanan var mı. bir de turuncu kahverengi arası , kiremit tarzı oje ve ruj arıyorum. far vs de olabilir:)
alınacaklara eklendiBunun üzerine kiremit rengi tanımam :) ne zaman sürsen rengi sorulan cinsten Eki Görüntüle 2563858 Eki Görüntüle 2563856
Merhaba teşekkürlerayyy topik çok güzel çok faydalı cinsten, benim bir sorum olucakkk sizlere
cilt tipim kuru, doğal ne tarz bir bakım önerirsiniz bana
bir ara yeşil kil alıyordum doğal, ondan sonra kremliyordum siz neler kullanıyorsunuz kızlar
Merhaba teşekkürler ☺
Ben suna duman kayanın bir kürü var bal büyük bir nemlendiriciymiş balı elimize alıp yüzümüze şap şap yaparak sürüp 15 20 dakika bekletmek nemlenmesine yardım ediyormuş ☺ instagramda suna duman kayayı takip etmeni öneririm çok güzel doğal kürler paylaşıyor.
Yılaar yıllar önce hergün düzenli kullanmıştım bu ürünü de arkadaşlarım hep yüzünde fondoten mi var derdi. O derece güzel yapmıştı. Yine bakayım ben bu ürüne. Paylaşım için teşekkürler.Görsel alıntıdır.! Migros ta 14 şubat indirimde garnier in en sevilen peeling maskesi 7 tl kadar inmiş kaçırmamak lazımEki Görüntüle 2588502
Bende yıllardır beğenerek kullanırım yağı kiri söküp atar. Rica ederim .Yılaar yıllar önce hergün düzenli kullanmıştım bu ürünü de arkadaşlarım hep yüzünde fondoten mi var derdi. O derece güzel yapmıştı. Yine bakayım ben bu ürüne. Paylaşım için teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?