- 22 Nisan 2008
- 9.971
- 10
- Konu Sahibi eylemcetinkaya
Flormar Terracota allıkların 41 , 43 ve 46 nosu meşhur zaten :lepi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla ben ruju,alalı 2 ayı geçti. 9 yada 10 ytl hatırlıyorum. umarım yanılmıyorumdur...
flormar quartet eye shadow
404
flormar supershine lip gloss
116 ve108
yukardakilerde 10ar ytl.(onları yeni aldım)..
yok. nacizane benim, okypete:))
ay cidden çok güzel dudakların varmışş ya nazar değmesin maşallah
ojeler dışında kullandıklarım. pudra hariç onu, beğenmedim. cliniqiue pudramı tek geçerim..
ojeler dışında kullandıklarım. pudra hariç onu, beğenmedim. cliniqiue pudramı tek geçerim..
canım ben sürerken far fırçamı hafif ıslatıyorum. bunlar öyle sürülüyormuş. renk daha hoş oluyor hemde dökülmüyor..toz farların kullanımı kolaymı ya ben zordur diye almıyorum ama baya kullanan var ne bilim sürerken bulaşır göz altlarına falan diye hiç almadm
ben bunu hep kaş altıma kullanıyorum.okypetecim resimdeki beyaz tekli fardan bende almayı düşünüyorum ama parlaklığı falan nasıl kaş altına kullanmak için uygunmudur?
canim su kösedeki ruj cok güzel gözükoyr numarasini verirmisin??bide fiyatini
ARKADASLAR FLORMARDAKI ÜRÜNLERIN FIYATI KASTAN BASLIYOR MESELA BI ALLIK BI RUJ PUDRA VS KACLA KAC ARASI?
canım ben sürerken far fırçamı hafif ıslatıyorum. bunlar öyle sürülüyormuş. renk daha hoş oluyor hemde dökülmüyor..
ben bunu hep kaş altıma kullanıyorum.
bu mat beyaz far. parlak değil. çok hoş oluyor..
hmm bn parlaklığı seviyorum aslında kaş altında ama testerını deniycem belki daha hoş duruyodur ben ışıltı hastası olduğum için hep parlak arıyorumD: teşekkür ederim cnm bilgilern için foruma senin gibiler şart vallaD:
Arkadaşlar Watsons'da Flormar 5'li ve 4'lü paletler 5,30a düşmüş.. Yakınınızda varsa ve ilgileniyorsanız bir uğrayın derim. Tekli farları ise 3,5TL... kaydirigubbakcemile2
nasıll yaniiiiD: inanmıyorum ne zamana kadar bu indirim ?