- 27 Haziran 2009
- 9.310
- 3
- Konu Sahibi eylemcetinkaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne zaman gitsem flormarı gözüme sokarlar ben de inadına almam..yazılara baktım bazılarından memnunsunuz bazı ürünlerden değil..bilmiyorum diğer ürünlere nazaran bana sanki biraz kalitesiz gibi geliyor sonuçta cildim hassas..far ve allığını deneyeyim mi acaba karar veremedim..hep lancome, dior,givency sürekli baş edemiyorum çok pahalılar..zaten günlük hayatta sıfır makyajla gezerim ihtiyacım yok
yağlı ciltlerde farları akıyor görüntüsü veriyormu ne dersiniz? ışıltı veren ama 2. sınıf düğünlere gider gibi pırıl pırıl görünmeyen bir allık ve far istiyorum..
bende bu allıktan kulanıyorum yıllardır aldıgım en güzel allık diyebilirim:) pembe benimki acaip kalıcı ve çok dogal duruyor kesinlikle ve şiddetle tavsiye ediyorum:)
scarlett johannson???:
sağol canım... gerçekten hoş dudakları var scarlettin...ben de arkadaş söyleyince fark ettim okypete gerçekten scarlett ın dudaklarına benziyor seninkiler. zaten ben en çok o hatunun dudaklarını beğenirim dolayısıyla seninkiler de güzel :asigim:
:gitme:
sağol canım... gerçekten hoş dudakları var scarlettin...
rujun resminide koyayım...
flormar
supershıne serisi.
507
canım allığının numarasını öğrenebilirmiyim?