- 1 Nisan 2010
- 7
- 0
-
- Konu Sahibi elif_a_k_
- #1.681
Canım yok kullanmıyorum boynerde indirime girmişti ordaki bayan sıkmıştı üstüm ve saçlarıma çok güzel kokuyordu.. saçımı savurdukça kokusu geliyordu hatta 2 gün sonra banyoya girecektim.. Saçlarımı ondan önceki gün toplamıştım banyoda saçlarımı açtım inanırmısın koku savruldu böyle burnuma geldi o kadar güzel kokuyordu ki.. Prensesler gibi hissetmiştim kendimi :) Ehe
Avon RARE GOLD bana göre süper bi parfüm çok arkadaşım benden sonra kullanmaya başladı
ımm benceArkadaşlar bende böyle bir parfüm arıyorum kalıcı olsun adını sormaları pek önemli değil ama sorarlarsa memnun olurum tabii hypnotıc kullandım yine o tarz kalıcı kokusu etkileyici olsun . Lütfeeen önerilerinizi bekliyorum !! Bu arada Hugo Boss İntense denedim onu da beğendim o tarz bir şeyler lütfeen
Arkadaşlar bende böyle bir parfüm arıyorum kalıcı olsun adını sormaları pek önemli değil ama sorarlarsa memnun olurum tabii hypnotıc kullandım yine o tarz kalıcı kokusu etkileyici olsun . Lütfeeen önerilerinizi bekliyorum !! Bu arada Hugo Boss İntense denedim onu da beğendim o tarz bir şeyler lütfeen