Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

Yıllarca her sıktığımda sorulan parfüm 212 sexy. Ama bir yerden sonra kokuyu almamaya başladım ve parfümümü değiştirdim. Yaş olarak büyümenin de etkisi oldu tabi, şu anda çok kalıcı olan Bulgari Black Noir kullanıyorum. Gerçekten tek fıs yetiyor, gündüz sıksam bile akşama parfümün ne diye soranlar oluyor :) tavsiye ederim

angel biraz pahalı ama değer bence....

calvin klein U2 ve christina aguilera

evet guccı rush etkileyici bi parfüm ama herkezde var artık

Hahahahha Çok hoşuma gitti mesajın
Benimde parfümümün adı; be delicious. Vazgeçemediğim parfümlerimden biridir.

benim içinde bvulgary jasmin noir,armani she ve lacoste öyle.Kristewan be delicious güzel ama beni baydı.kardeşim yılbaşı hediyesi almış hemde büyük boy.açtım ve 3 en fazla 4 kez sıktım ama yok kullanamicam.Şimdi yukarıdaki parfümü olan arkadaşlarımdan biriyle değiştircem bakalım talibi olursa:)))tekin acar da sordum 225tl ye almış kardeşim,145e bile satmaya da razıyım:)))

Aaa çok güzel o ya. Vazgeçemiyorum bir türlü :)
Ben böyle sırf meyve kokusu olan hoş bir parfüm arıyorum, ağır olmayan.
Bildiğin var mı?

Aaa çok güzel o ya. Vazgeçemiyorum bir türlü :)
Ben böyle sırf meyve kokusu olan hoş bir parfüm arıyorum, ağır olmayan.
Bildiğin var mı?

valla canım kenzo leupar mıydı ne adını yanlış yazmış olabilirim o portakal gibi geldi bana.escada nın da paradise öyle

issey miyake.....kadinini ben erkegini esim kullanir cok bastan cikarici koku odunsu ve cicekli

şu parfümler yurt dışındaki gibi ucuz olsa bol bol kullanıcam da, öğrenciysen zor... :)

Ben marc jacobs daisy ve lola kullandım ikisini de çok fazla kişi beğenmişti. Fakat şimdi lolita lempicka kullanıyorum gelen geçen adını soruyor, kalıcılığı da yeterli düzeyde bence. Ben çok memnunum, tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…