Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

kesinlikle hypnotic poison çok hoşşş:KK54:

ismini hala bilmiyorum bihterin parfümü diye almıştım herkes soruyodu yaa ben bile çok sevmediğim halde 2.şişeyi aldm daha bitmeden :KK52:

benim en çok sorulan ve vaz geçemediğim parfümüm burberrys weekend

clinique happy heart...tek geçerim imzamdır.yıllardır kullanırım,arkadaşlarım kokuyu duyduğunda beni ararlar etrafta o derece:KK70: arada değişiklik olsun diye kullandığım parfümler carolina herrera 212 VIP, nina ricci nina ve guerlain den idylle bu dört parfüm arasında koşar koşar dururum:KK70: hepsini de mutlaka sorarlar.ama benim favorim happy heart elbette:KK70:

kokusu nasıl bu parfümün?merak ettim.

' clinique simply ' Kızlar bu parfümü kullanan varmı? Bebek kokusundan esinlenerek yapılmış bi parfümmüş.. Çok merak ettim de :)

layd millon aldım 10 gün önce. kokusu cok guzel,etkıleyıcı fakat bahsedıldıgı kadar kalıcı degıl.

cecile iris sadece 30 lira hem kalıcı hem çok güzel kokuyor :)) ve 100ml lik bir şişeyi yaklaşık 9 10 ay kullanıyorum çok sıkmama rağmen kesinlikle tavsiye ederim :) aaaa bide ixora e101 var erkek parfümü ama bayanlarda kullanabilir muhteşem evinde sık git gittiğin yere sen birinci kattayken 3. kata kokusu çıkıyor o kadar etkili bi parfüm ve 1 hafta kalıyor ayrıca yıkasan da çıkmıyor şiddetle tavsiye edilirrr :))) 35 lira 100 ml

Son düzenleme:
benim dönem dönem değiştirip kullandığım 3-4 parfüm vardır. gvency hot coutre dönemimde beni şaşırtacak kadar cok kişi sormuştu.

kokusu nasıl bu parfümün?merak ettim.

canım benim çiçek kokulu bir parfüm,ben bayılıyorum nette şöyle tarifine rastladım(senin için baktım ha daha önce merak edip bakmamıştım hiç :KK66: )
---Yoğun mutluluk hissi, bir tutam sıcaklık ve kucak dolusu çiçek kokusu. Sümbül, mandalina ve odunsu kokuların karışımıyla gün boyunca çiçek kokuları etrafınızı sarsın.

tavsiye ederim:KK66:

koku konusunda hastalıklı olan benim parfüm-lerim ise lacoste touch of pink veya lacoste classic bir de jadore.bunlardan ötesini kafam götürmüyor başım ağrıyor tatlı kokulularda

canım benim çiçek kokulu bir parfüm,ben bayılıyorum nette şöyle tarifine rastladım(senin için baktım ha daha önce merak edip bakmamıştım hiç :KK66: )
---Yoğun mutluluk hissi, bir tutam sıcaklık ve kucak dolusu çiçek kokusu. Sümbül, mandalina ve odunsu kokuların karışımıyla gün boyunca çiçek kokuları etrafınızı sarsın.

tavsiye ederim:KK66:

Gerçekten de öyle :)

sende clinique kullanıcısısın sanırım canım:KK3:,clinique kullananlar bir daha vazgeçemiyorlar bağımlılık gibi:KK16:

Canım yok kullanmıyorum boynerde indirime girmişti ordaki bayan sıkmıştı üstüm ve saçlarıma çok güzel kokuyordu.. saçımı savurdukça kokusu geliyordu hatta 2 gün sonra banyoya girecektim.. Saçlarımı ondan önceki gün toplamıştım banyoda saçlarımı açtım inanırmısın koku savruldu böyle burnuma geldi o kadar güzel kokuyordu ki.. Prensesler gibi hissetmiştim kendimi :) Ehe :KK9:

Chloe'yi siktigimda mutlaka birileri soruyor daha da onemlisi o kadar hafif ama guzel ki kendi kendinizi koklayip durdugunuzdan birileri 'napiyosun' diye soruyor. kourtney kardashian (kim kardashian'in ablasi) da dizilerinin bir bolumunde bunu boca ediyordu kendine o zaman bilmiodum ne oldugunu. gidip baktim aman allahim muhtesem. kendisine tesekkuru borc biliorum beni bu kokuya tanistirdigi icin. :)

Kozmetik Denizi

X