- 31 Temmuz 2009
- 6.873
- 31
- Konu Sahibi elif_a_k_
sexy graffiti,incandessence,little black dress
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar yardım edinnn
ykm de indirime girmiş lolita lempicka mavi olanını sıktım çok hoş bi kokusu var birde yeni çıkan ürünü gösterdiler o da lolitanın dört yapraklı goncası ikiside mükemmeldi. lolitanın renkleriyle kokuları farklı mı? sizce hangisi daha güzel..
yarın gidip alıcam da...
kızlar bişey dıcem bu wish parfumu sızce nasıl? esmer bir arkadasımın tenınde kokladıgımda inanılmaz agır gelmişti fecı şekılde hatta yakısmadgnıda söyledım.. gecen gün açık tenlı sarışın bişr arkadasım sıkmış parfumun ne dedim wish dedi inanamadım okdr agır bir parfüm onun tenıne nasıl bkdr yakışmış ya anlamadım yada bir yanlışlık var işin içinde bılmıyorum
bnde brıtney spears fantazi kullanıyorum cok kalıcı ve tatlı bır koku,agır degıl,teavsıye ederım,tatlı,sekerımsı kokular sevenler için..
cnmm bahsettiğin indirim normal boy parfümlerde değil biliyorsun. senin söylediğin 30ml şişe ki bu bayaaa bi ufak.
daha dün ykm den ben de aldım da ordan biliyorum. lolita lempicka nın mavi elma şişesi olanını aldım.kutusu sarımsı yeşil. çok çok severim o parfümü hatta birkaç yıl önce de kullanmıştım. 30ml bulmak zordur.minyatür bir şişe. bitince de masanın üstüne koyarsın))) mavi olanından al sen
çok teşekkür ederim.. aynen dediğin gibi mavi şişesini aldım cnm.. çok hoş hem kokusu hem şişesi bir de jest olsun diye tester şişeyi üstüme bi güzel boca ettiler.. eve gelene kadar bikaç kişi adını sordu 30ml olması biraz burukluk yaratmıştı ama anında geçti sanki bayanssulusmile
oooo o çok tarz bir kokudur. ki ben şekerli kokuları çok sevmem çiçek kokusu olmalı bana... 2 şişe bitirdim bayıldım o kokuya...
kızlar yaz için parfüm önerileriniz neler:)özellikle avondan olursa sevinirim :)
kızlar yardım edinnn
ykm de indirime girmiş lolita lempicka mavi olanını sıktım çok hoş bi kokusu var birde yeni çıkan ürünü gösterdiler o da lolitanın dört yapraklı goncası ikiside mükemmeldi. lolitanın renkleriyle kokuları farklı mı? sizce hangisi daha güzel..
yarın gidip alıcam da...
Ben maviyi kullandım,gerçekten çok hoş acayip bir kokusu var.
vallahı lolıta nın kokuları gusel hep..bence hanfgısını ıstersen onu al..çok gusel..