Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

christian diorun hypnotıc poıson kırmızı şişe süper hem çok kalıcı bütün gün üstümden çıkmıyo hemde adını soran çok olduu

bende sizlere alien tavsiye ederim.çok fazla dikkat çekiyooo:lepi:

ne zaman dior dan jadore yı sıktım o zaman sormayan yoktu senin parfümün ne diye bence iddialı ve etkileyici bir bayan parfümü hemde inanılmaz kalıcı asla vazgeçmeyeceğim bir koku

size versaceyi tavsiye ederim mükemmel versacenin klasik kokusu eşim peşimden ayrılmıyor

""naomi campbell cat deluxe"" yurtdışından hediye gelmişti okula sıkıp gittiğimde tüm arkadaşlarım bayılmıştı kokuya :smiley-cool:

avon christian lacroix rouge

super kalıcı
bıde burrbery

Hypnotic poison ve armani she diyorum ben 2side çok sexy kokular gerçekten, hypnotic poisonı dışarıya çktıgmzda sıkmamı istemiyordu sevgilim kıskandıracak kadar güzel kokuyor bence aklinialirimsmile

Jean Paul Gaultier - Classique
Lolita Lempicka
Gucci - Rush
Armani - Code
Estee Lauder - Beyond Paradise
Valentino - Rock ' n Rose couture

Hepside çok beğenerek kullandığım ve başkalarının üzerimde koklayıp beğendiği parfümler...

Birde Guerlain - Love is all vardı ama maalesef limited edition olduğu için artık yoooook ama süpe ötesi bir parfümdü....

2 tane vazgeçemediğim koku vardır herkesde her seferinde ne oldugunu sorar=)
Biri Narcisse Chloé, diğeri de Cacharel LouLoubayanssulusmile

avon-perceive tenimde çok güzel ve değişik kokuyor söylüyorum inanmıyorlar.ama bende böyle kokmuyor diyorlar...

tommy girl kullandıgımda herkes parfümümü merak ediyordu boshayallersmile

jovan bu parfümü sıktığımda bütün bayanlar soruyor arkadaslar tavsiye ederim çok güzel bi kokusu varrr

bunları her sıktığımda sorarlar
hipnotik poison
channel change
ve harika bir koku ne zaman sıksam sormayan kalmaz deneyin mutlakagucci envy me

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…