mıchael i bilmiorm da.. tom ford u bende buyuk hevesle aldım.. 30cc 130 tl bide.. ne ben buyulendım nede etrafımdakıler...fiyasko.. zehır gıbı bı koku.. toksik..evet tokmu başka onerıler..
TOM FORD un hangisini aldın sorabilirmiyim açık renk $i$emi koyu renk $i$emi? çünkü ilk defa bir beğenmeyen görüyorum..büyük ihtimalle benim kullandığım değil senin aldığın
koyu rengini aldım.. yani black orchid olanı... acık renk olanın adı whıte pauchouli canımm... michael kors nası bi koku.. tepkıler nasıl etraftan:ecrin_bebek:
Valla canım herkes çok beğeniyor tom ford umu bende öyle kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ben ikinci $i$ei aldım hatta biri bitti bile ..
senin zevkine hitab etmiyor demekki.. michael kors u da çok seviyorum bence bir parfümeriye uğra bir bak derim..bu arada valla kocam ikisinede bayılıyor geçen gün bi baktım benim parfümlerime sarmış kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Angel ın yeni çıkan parfümüde güzel onu denedinmi ALIEN bende çok kalıcı ablam çok beğendi aldı vermedi bende yine aldımkaydirigubbakcemile2 ablam dada çok hoş durmu$
escada magnetism
givenchy hot couture herkes mutlaka sorar :) hatta arkadaşım hoşlandığı çocuğu bu parfümle kandırdı çocuk burnunu ayıramıyordu kızın yakınlarından :)))))))
dior hypnotic poison genelde herkes tarafından bilinen ama kokusu alındığında hmmm poison mu kullanıyorsun diye sorulan bir parfümdür zaten etkisini anlatmama gerek yok sanırım :)))
Yanıma sırf parfümü koklamak için gelip beni koklayanlar bile oldu. Zaten debeyince görüsünüz .erkekler üzerinde müthiş bir etki yaratıyor. Jessica parker lovely