Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

paris.ben kokusunu almasamda,bütün gün geçse de yakınımda olan arkadaşım sorar,adı ne bunun diye.güzel koktuğunu söylerler.bu arada doldurmasını kullanıyorum.orjinalinin fiyatını bilmiyorum ama kokusu ağır gelmişti.birisinde rastlamıştım.

peki hangi markanın doldurmasını kullanıyorsun??

Ysl Paris Rose, Armani Sense, Bulgari Rose bunlar orjinal parfüm olarak mükemmel aslarım
İmitasyon asım Jadore tabüküdem :)
Ayrıca kızlarorjinal parfümlerin kapaksız veya az kullanılmış testerlarını yarı fiyatına satan kozmetikçi,toptancılar var biliyorsunuz değil mi?

anladım şekerım
belkı tenden tenede fark etmıs olabılır
ben onu 4,5 parfumle denemıstım
en guzelı aslında testerla tum gun bı kokuyu test etmek

bu arada canım benım dıger msjımı okuduysan ben vıktor rolfun testerını getırttım
kesınlıkle cok guzel
ustelık aslanımda
ev dısında hıc kullanmadım deneyecegım bakalım
yazarım deneyımlerı şekerler
hele kı şöle bı saki rouva tarzı bırı takılırsa felan mutlaka belırtecegım sızde kullanın dıye

ankarada varmı sekerımmmm?

valla mimiom ki heç. Ama genelde böle geniş marka yelpazesi olan kozmetikçilerde oluo canım. Muhakkak vardır Ankarada da bi arastırmak lasım.

kıslar bugun davıdof cool watere baktım fena degıl ama cok sekerlı kı sekerlı ve vanılyalı kokuları sevmeme ragmen davıdoff abartı seker bastı yaa ama cok kalıcı,noa ya baktım aslında cok hos kokuyo agır degıl temızlık kokuyo kucuk kalplı renklı sabunlar gıbı kokuyo ama hıc kalıcı degıl,ve armonı gıno o cok super sekerlı bı koku bayıldım,ayrıca armanı code var bıde ınsanı cok sasrtıyo,sekerlı bı koku ama ılk sıktım cok agır geldı burnuma,dedım yaa cok sasrttı benı sonradan cok guzel bı kokuya bıraktı yerını bayıldım acıkcası,chanel change denedım kotu degıl yogun cıcek kokusu tarzım degıl cıcek kokusu pek sewmem ama kalıcı cıcek sewenler deneyebılır,escade collectıonum bıtsın armanı code alıcam,

ayrıca kızlar sole bı arastırma yapılmıs cıcek kokularını genellıkle 40 yas ustu ıcın tawsıye edılıyorms,vanılya ve seker kokularıda genc kızlara tawsıye edılıyorms,ee bende katıldım acıkcası cıcek kokular herzamn agır kokulardr genc kızda pek hos olmayabılır,ama seker ve vanılya kokuları genc kıza cok yakısır lolıta gıbı:) kızlar bu arada ben parfumlerımı orjınallerın testerını alırım atıyorm orjınal 140 ytl ıse tester 50-60 ytldr,testerde orjınaldr aradakı tek farksa kapagının acık olmasıdr,tawsıye edebılcegım yerse bakırkoyde orjın parfum dıye bıyer var,meydanda hatboyu cad,adalı pasajı garantı bankasının yanı,bılmem adres vermem nekdr dogru olur yasak degıldr umarım

angel ,angel, angel hihoyyythihoyyythihoyyyt

Christian Dior Hypnotic Poison
çok sexy bulunuyodu

ben yaklaşık 3 seneden beri chanel chance kullanıyorum.kesinlikle çok memnunum.çoğu kişi tarafından beğenilen bi parfüm hihoyyyt

ben de estee lauder pleasures intense kullanıyorum..ayynennn herkess soruyo..yoğun çiçek kokularını seven arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim...

Bu nasıl bir kokudur böyle, bayıldım resmen.
Nasıl atlamışım ben bunu ya...
Sağolasın gurbaa prenses

Lancome Poem
yıllardır değiştirmedim
mutlaka sorarlar üniversite yıllarımdan beri...

Christian Dior Addict
Armanı Code

far away; epey uzaktan bile kokuyu alıp soruyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…